Hová költöznél, ha lehetőséged lenne bárhová életvitelszerűen letelepedni? (leginkább külföldre gondolok)
Figyelt kérdés
Tegyük azt félre, hogy letelepedési engedély kell vagy bármiféle kötöttség. AZ egyszerűség kedvéért csak rá kell böknöd valahová a térképére, ahol új életet szerentél kezdeni. Melyik ország/város/hely lenne az? Miért?2021. nov. 28. 12:56
11/19 Sic Semper Tyrannis válasza:
Grúzia. Minden nap a Kaukázus látványára ébredni... Felbecsülhetetlen.
12/19 anonim válasza:
Tudom, sablonos válasz, de engem mindig vonzottak a híres amerikai nagyvárosok, például New York, vagy Los Angeles. Úgyhogy egy ilyenbe tudnám magam elképzelni 🙂
13/19 anonim válasza:
Valami tengerpartra, ahol állandó 25 fok körüli a hőmérséklet :)
Key Westet is imádtam, úgyhogy akár oda is mennék, de első este mintha egy tál levesben fürödtünk volna, akkora páratartalom volt :D
15/19 anonim válasza:
16/19 anonim válasza:
Porto Moniz, Funchal (Madeira), Liszabon, Weimar
18/19 anonim válasza:
Trinidad és Tobago
Most ez ugrott elő hirtelen.
19/19 anonim válasza:
1. Svájc, azon belül Zürich, gyönyörű természet, magas életszínvonal és voltam is már ott és tetszett.
2. Kanada, azon belül Vancouver ugyan azok az érvek miatt mint Svájcnál leszámítva azt, hogy voltam már ott.
3. Spanyolország, Valencia a szép időjárás, laza emberek és tetszett is amikor ott voltam.
Ez a top 3 számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!