Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hol vannak olyanok akik nem...

Hol vannak olyanok akik nem beképzeltek?

Figyelt kérdés
Itt nálunk Hatvanba nagyon sokan beképzeltek és én nem szeretem ha valaki beképzelt. Én inkább olyan falut/várost keresek ahol nincsennek nagyon beképzeltek. Tv-ben látom hogy köszönnek egymásnak szépen meg stb.
2021. nov. 10. 05:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Budapest térségében elég vegyes az összetétel.

Van mindenféle ember.

2021. nov. 10. 05:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Általánosságban véve mindenhol mindenféle emberek vannak, nem lehet mondani, hogy egy településen nincsenek beképzelt emberek, egy másik településen meg mindenki az. Egyik településen nincsenek fárasztó emberek, a másikon meg mindenki az...

Oda akarsz költözni?!

Ilyen statisztika totál nincs, örülhetsz, ha azt ki tudod szúrni, hogy hol jobb a közbiztonság, az egészségügyi ellátás, az oktatási vagy kulturális lehetőségek és hasonló szempontok...

2021. nov. 10. 07:31
 3/4 anonim ***** válasza:
27%

Nem szereted? Akkor szeresd meg.

Bizonyos vidékiek kedvenc szavajárása ez a "beképzelt".

Többnyire a tanulatlan, lézengő, mának élő, mindenféle motivációt mellőző egyedeké.

A "beképzeltek" meg nem szeretik a faék egyszerű embereket.

2021. nov. 10. 08:53
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is célszerűbb lenne azt mondtani, hogy milyen közösséget keresel, nem azt, hogy mit nem.

A kétkezi munkás, becsületes, barátságos embereket, az olyan helyet, ahol szokás mindenkinek köszönni egymásnak?

Mert eddig csak azt írtad, hogy mit nézel le, és nem azt, hogy mire vágysz, ez pedig a beképzeltség jele. Nahát, semmivel se vagy jobb annál, mint akit te lenézel. Más szemében a szálkát is, sajátodban a gerendát ssem?!

2021. nov. 10. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!