Idegesít a szomszédom, mert mindig csendben van, jogos?
Nagyon irritál és idegesít a közvetlen szomszédom.
Valami fiatal srác, pár hónapja költözött ide.
Olyan csendben van, mintha nem is lenne otthon vagy nem is csinálna semmi.
Tévé, porszívó, mosógép, zenehallgatás stb. abszolút semmit sem hallani.
Soha senki nem megy hozzá.
Mindig ugyanabban az időpontban elmegy valahova (gondolom dolgozni), akkor látom hogy felkapcsolódik a villany, kijön az ajtón, és ennyi történik. Semmi más. Mindig ez ismétlődik, és mindig pontosan ugyanakkor.
Nem értem, hogy egy ilyen fiatal srác hogy lehet ilyen csendben. Az előző szomszédom egy fiatal házaspár volt, és ha halkan nézték a tévét, még az is áthallatszódott.
Nagyon kíváncsi lennék mivel töltheti a szabadidejét ez a srác.
Kopogj be hozzá, és szólítsd fel, hogy méltóztassék zajongani, mert nem állapot, hogy mindig nyugi van, te igényled az időnkénti csendháborítást.
Amúgy értem a szarkazmust, ötletes kis kamu.
Nem kamu.
Illetve lehet. Mert maga a srác idegesít.
Engem az iskolán mindig csúfoltak hogy csendben vagyok és hogy visszahúzodó vagyok. De én megváltoztam.
Talán ezen trauma miatt irritál ez a srác engem, hogy olyan, mint én régen, és engem emiatt csúfoltak. Én is kiszeretném csúfolni és visszaadni a világnak, mert engem is bántottak régen ez miatt. Erről lehet szó talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!