Mit lehet tenni ilyen szomszéddal? Lop a postaládákból.
Az egyik szomszéd mindenkinek átnézi a postaládáját, kiveszi a tartalmát és megnézegeti.Más szomszédok erről valószínűleg nem tudnak, mert többségében visszateszi amiket kivett.Én onnan tudom mit csinál, hogy a földszinten lakom, ő meg mellettem.Már többször rajtakaptam, akkor gyorsan úgy tett, mintha csak a saját postaládájában pakolászna.Egyszer viszont konkrétan megkérdezte, hogy ezt és ezt a papírt bevittem-e már, mert csak az én postaládámban nincs benne(persze bevittem már addigra).Na azóta biztos vagyok benne, hogy ezt rendszeresen csinálja.Lakott itt a házban valaki, aki azt állította kilopott valamit az ő postaládájából ez a szomszéd.Ez még egy bizonyíték a gyanúmra.Természetesen a kotorászós szomszéd tagadja, vagy elbagatelizálja a problémát azzal, hogy ő csak az újságokat szedi ki.
Mit lehetne tenni, hogy befejezze?
rakjatok bele olyat mintha ilyen rendőrség küldte volna
hogy nemsoká intézkednek a postaláda átkutató szomszéd ügyében, köszönik a bejelentést, ezt a levelet minden érintett lakónak kiküldték, akinek kutattak a postaládájában
ezt amúgy valahogy szépen kellene megfogalmazni,nemkell ilyen levél legyen csak hasonlítson rá, és akkor meglepődik, hátha abbahagyja, viszont ha öreg, lehet, holnapra elfelejti, de mindegy, akkor holnap is találja meg xd tehát ez csak ilyen elrettentő lenne, csak annyi hogy hátha jobb belátásra bírja , később akár segíthetek megfogalmazni, most nem vagyok top formában
Mi a helyzet; én is azt kérdezném, megoldódott -e már
?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!