Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért nem hagy békén a szoszéd...

Miért nem hagy békén a szoszédasszony?

Figyelt kérdés
Amióta ide költöztem, szüleimmel abba a lakásba amiben, lakom a jelenlegi szomszédasszonyom nem hagy békén. A szomszédasszonyom tölem úgy saccolom kb 8 évvel idősebb, egygyerekes elvált nő. A múltkor megjegyezte édesanyámnak, hogy én is olyan beszédes vagyok mint a gyereke, majd később át hívott, egy asztal cipelésére megához, amikor ki akartam tőle menni, az ajtófélfájának támaszkodott, át kellett, hogy bújjak a hona allatt, így sikerült kijutnom a lakásából. Azóta is akár hánnyszor találkozom vele a lépcsőházba, mindig úgy érzem,rám akar ugrani. Szerintetek akar tőlem, valamit a szomszédasszony?
2021. okt. 26. 05:40
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Van szád, kérdezd meg.
2021. okt. 26. 05:54
 2/7 anonim ***** válasza:
96%

B..tlan nő, azok ilyenek, mindenre képesek.

Volt egy szomszédnőm, az is ilyen volt. Minden férfire rámászott volna,egy családot szét is robbantott,de aztán pofára esett, mert a pasi otthagyta. Most magában él és mindenkit utál,pedig még csak 48 éves.

2021. okt. 26. 06:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretném megkérdezni, mert attól tartok annyira önző, hogy még azt is fellérésnek venné. Inkább finoma, hogy lehetne tudtára adni nem szeretnék tőle semmit?
2021. okt. 26. 07:42
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Én 30éves vagyok. Vettem egy lakást a szinten 2 egyedülalló nő lakik, az egyik vallalkozó, este jár haza. Nincs ideje semmire. Amikor talalkoztunk kb 1 hónap után áthívott kavézni végül valahogy lefeküdtünk. 50körüli a nő. Tőlem 20évvel idősebb, azóta többször áthívott, igy este.. Szerintem érdemes lenne belemenj a dologba, nekem mindog csak korombeliek voltak meg, de ez a nő tudja mit akar. Nem kell neki kötöttség,nem kell pénzt költs rá, megvan mindene. Egyszerüen karbantartó kell neki, én kéznél voltam és mindkettőnknek jó így.

A másik szomszéd meg egy nagyon kedves 60as hölgy, ő vele meg fél órákat lehet beszélgetni🙂

2021. okt. 26. 07:43
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
Azért nem hagy békén, mert dugni akar veled. Ha távolságtartó leszel, lekopik. Ha nincs kapcsolatod, és szexi a nő, én elgondolkodnék a karbantartáson.
2021. okt. 26. 07:54
 6/7 anonim ***** válasza:
82%

😄

Felébredtetek?

2021. okt. 26. 07:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Dugni akar.
2021. okt. 28. 21:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!