Normális dolog, ha valaki teljes hangerővel bömbölteti a rádiót az udvarán, úgy, hogy az egész környék azt hallgatja?
@16.
Csak ilyen szomszédaim vannak és én is ilyen vagyok. Nem zavarjuk egymást.
Gondolod te, utolsó. Már eleve nem igaz amit mondasz,
mert egyszerre nem lehet üvöltetnie mindenkinek hangosan
akármit is,mert annak egy totális hangzavar lenne a vége.
@18.
Mindig annál megy hangosan a zene, akinek éppen eszébe jut bekapcsolni.
Akit zavar az ilyesmi, az nyilván nem csinálja. Engem egyáltalán nem zavar, ha a környezetemben élő emberek hangosan bőgetik a zenét. Nem értem, hogy téged ez miért érdekel. Úgysem egy helyen lakunk. Ne foglalkozz velem, ha nem vagy képes elviselni azt, hogy másképp látom a világot és másképp élek, mint te.
Nem vagyunk egyformák,,,,, az is normális, aki (emberi időben) szereti a hangos rádiózást, pl. mikor az udvaron tevékenykedik, az is normális, akit ez nem zavar és az is normális, akit zavar.
Pl. én nem szeretem, ha akaratom ellenére bárki, bárhogy, betolakodik az életembe, de senki nem élhet burokban, így én sem, ezért ilyenkor beveszek két lexarom tablettát és ezt javaslom mindenkinek, akit zavar a szomszédság életfolyamatának bármilyen zaja (rádiózás, JBL bömböltetés, kalapálás, flexezés, fűnyírózás, gyepszellőztetés, ágaprítózás, rotakapálás, cirkulázás, betonkeverőzés, gyerek zsivaj, családi perpatvar, kutyaugatás/vonyítás, gyöngytyúkrikácsolás, kakaskukorékolás, disznóvisítás, autó/motor túráztatás, gyakorlatozó helikopterek rotorzúgása, ajtó/kapu csapkodás, meg még akárhány mitoménmi) oszt jóság van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!