Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Meddig lehet ZENÉLNI tarsashaz...

Meddig lehet ZENÉLNI tarsashazban?????? Mit tehetek???

Figyelt kérdés

Hat kib_sz_tt sík ideg vagyok!!!!

A szomszedom fel het ota megallas nelkul gitarozik! Jelenleg 20:51 es meg mindig penget!

Plusz Egy fel orat vmi szornyu hangon még kornyikált is!

Egyszer mar azon voltam atütök a falon, de ez meg nem vall ram!

Kerlek, irjatok vmit,hogy mit lehet tenni? Nyaron kezdte. Heti 2-3szor ez van, hetvegente nem tudom mit művel, mert akkor nem vagyok itthon.

Sose talalkoztam a szomszedokkal. Fogalmam

Sincs ki ez az alak! Tehat semmilyen viszony sincs vele. (Még,ha beszelnénk, akkor esetleg tudtara lehetne adni).

Mikortol csendhaboritas?

Ha 9 elott szabad neki, de en total nem tűröm, akkor mit tehetek???? Most komolyan akkor nyeljek es hallgassam!?

Vekonyak a falak. Pont az ágyam melletti falon hallatszik a legdurvabban! Ki fogok keszulni!

2021. okt. 21. 21:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
44%
Este tízig ütvefúrózhat is ha ahhoz van kedve.
2021. okt. 21. 21:08
 2/17 anonim ***** válasza:
61%
Ez már nincs így. Régen volt az, hogy a csendháborításnak volt időkorlátja. Most bármikor hívhatsz rá rendőrt.
2021. okt. 21. 21:10
 3/17 A kérdező kommentje:

2es! Ez biztos?? Tuti jol tudod?

Nem akarok rendort hivni. Békés ember vagyok. De amikor lenyomok 8 orat es 6ra hazaerek, es pihennék, akkor ez nagyon durva pont hallgatni! Kell vmi megoldas ra!

2021. okt. 21. 21:12
 4/17 anonim ***** válasza:
44%

Pengeti még?

Mit játszik? Legalább jó?

2021. okt. 21. 21:14
 5/17 anonim ***** válasza:
47%
kezdj el dobolni, hátha rájön, hogy vékonyak a falak. Ha meg nem, akkor meg alapítsatok egy zenekart, hogy együtt zavarjátok a lakóközösséget
2021. okt. 21. 21:15
 6/17 Mojjo ***** válasza:
59%

@3: Természetesen nem igaz, amit a kettes írt.

Egy google-t amúgy 10 másodperc megereszteni....

[link]

2021. okt. 21. 21:15
 7/17 anonim ***** válasza:
34%
Vagy megbeszéled vele, hogy máshol zenéljen, mert zavar, vagy minden alkalommal rendőrt hívsz rá. Más megoldást nem nagyon látok. Esetleg megölöd, ha végképp nem akarsz rendőrt hívni.
2021. okt. 21. 21:16
 8/17 A kérdező kommentje:
Hogy jo-e?! Dallamtalan!!!!! Elvezhetetlen! Csak azt hallom, hogy a hangok kozt ingazik. Tuti kezdő. Ezzel nincs bajom. De elmondhatatlan bosszanto,hogy ez pont a szomszedomban zajlik… es az ironia az egeszben,hogy rajongok a zongorajatekert. Tehat nem vagyok zenegyulolo. De ezt elviselni még en se birom!
2021. okt. 21. 21:17
 9/17 A kérdező kommentje:
7es! Jaj ezen még nevetni is tudtam!:) vajon ilyenekbol lesznek a gyikosok????😀 mar mindent ertek…:)
2021. okt. 21. 21:19
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát becsengetsz hozzá, és azt mondod: Jó estét kívánok, Béla vagyok, a szomszéd. Lehetne róla szó, hogy abbahagyja a zenélést? Sajnos nagyon áthallatszik hozzám, és hát eléggé zavaró. Esetleg abban is megállapodhatnánk, hogy hétköznap este 7 után nem játszik? Cserébe hétvégén bármennyit, akkor sose vagyok itthon. Nagyszerű, akkor ezt meg is beszéltük, további szép estét kívánok.
2021. okt. 21. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!