Nem tudom eldönteni hol volna jobb élni,mit tegyek?
Az egyik nagyváros a másik közép... A nagyvárosban sok az ismerkedési lehetőség, de a munka stresszesebbnek tűnik. A fizetés jobb a nagyvárosban, kb 40ezer ft a különbség.
Fogalmam sincs hogyan döntsek,már csak egy napom van döntést hozni.
Szociális fóbiám van és megfelelési kényszerem..legalábbis én így nevezem azt,hogy sok dologra rágörcsökök, amire nem is kellene. Ha nagyobb társaságban vagyok, akkor nem érzem magam kényelmesen.
Az ismerkedési lehetőség párkapcsolat szempontjából lehetne előnyös.
Nagy a nyomás, és nem tudom hog döntsek,hogy ne bánjam meg...
Én nagyvárosban nem laknék. Ott dolgozok, de vidékről járok be. Inkább utazok napi 2-3 órát, cserébe kertes házban lakhatok.
Inkább 40 ezerrel kevesebb fizu, de nyugisabb környék. Gondolom az árak is arányosan annyival kevesebbek ott.
Nekem a lakhatas ugyanannyiba kerulne mindket helyen.
Igy nehez lesz dontest hoznom,mert mindenki itt leirja,hogy o mit preferal
...szoval tudom,a kerdesnek nem sok ertelme van
Én a stresszmentesebb melót választanám. Tudom, milyen szr, amikor jól keresel, csak épp folyamatosan a kiégés ellen küzdesz, és felőröl a mhelyi stressz.
Előbb-utóbb úgyis ott fogod hagyni, mert ezért nincsen elegendő pénz, amit kifizessenek neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!