Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hiányzó WC-kefe hotelben...

Hiányzó WC-kefe hotelben mennyire "normális"? (booking.com)

Figyelt kérdés

Lefoglaltam egy hotelszobát 30 napra, viszont a (privát) fürdőszobában akár hogy is néztem, nincs se WC pumpa se WC kefe. Ez mennyire normális?

A WC pumpát még megérteném talán nem néz ki szépen egy hotel szoba fürdőszobájában, bár ikea-ban lehet elegánsakat kapni korrekt áron. A WC-kefe az viszont mindenhol alap lenne, nem?

Gondolkodtam, hogy panaszkodok a recepciónak, hogy ez miért nem alap 😅... Aztán rájöttem, hogy olyan ciki WC-kefe nem meg léte miatt panaszkodni. Inkább vettem egyet, de ez elgondolkodtat, ti találkoztatok már olyan hotelszobákkal (fürdőszobákkal ahol nem voltak alap dolgok?)

2021. okt. 5. 04:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Igen de en szóvà is tettem. Bocsi nem fogok este kilenckor wc papir hajtóvadàszatot rendezni.
2021. okt. 5. 06:20
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
A kefe durva, hogy nincs. Van a takaritono, meg azt is lehet, hogy valaki nem veszi emberszamba - mar eszerint az eljaras szerint a szalloda nem -, viszont a vendeg miert nezze a sajat szarat addig, amig takaritanak? Dobbenet.
2021. okt. 5. 12:17
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Semennyire sem normális.
2021. okt. 5. 12:49
 4/12 anonim ***** válasza:
90%

Én szóvátenném, szerintem is alap. Eddig még az albérleteimben is volt wc kefe, nemhogy a hotelekben.

Esetleg ha van takarítás és nagyon proli akarsz lenni, akkor takarítás előtt direkt összecsinálod a wct, szétkened..

2021. okt. 5. 15:21
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Reklamálj! Vonalkód radírnak kell lennie egy szállodai illemhelyen!
2021. okt. 5. 17:31
 6/12 anonim ***** válasza:
47%
En dolgoztam szallodaban,ott sem volt WC kefe a furdoszobaban.
2021. okt. 5. 18:26
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Miért lenne alap? Egy évben kétszer használok WC kefét és pumpát, amikor a fürdőt takarítom. Na jó, meg amikor szökőévente egyszer eldugul a lefolyó, de az más. Tisztítószert, hipót, gumikesztyűt ne rakjanak a WC mellé???
2021. okt. 6. 01:33
 8/12 anonim ***** válasza:
38%
Nem alap… addig örülj, míg nem az ágynemű miatt kell panaszkodni, mert hosszú fekete hajszálakat találsz az ágyban érkezéskor (rövid és rózsaszín volt a hajam)
2021. okt. 6. 12:46
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Na, megjött a lepontozóbrigád... Kíváncsian várom az érvelésüket, hogy ők mire használják a WC kefét, ha ennyire nem értenek egyet. Megértem, ha valaki az otthonában hetente takarít és azért kell neki, de most hotelről van szó, ott nem a megszálló szokott takarítani. Én legalábbis felmosáson kívül biztos nem állnék neki budit takarítani távozáskor. Egy rendes WC takarításhoz nem csak kefe, hanem hipó és gumikesztyű is kell, hát nehogymár.
2021. okt. 6. 14:36
 10/12 anonim ***** válasza:
79%

Komolyan nem sikalnad le magad utan az odaragadt szarcsikot 9-es??? Ehhez aztan kell gyomor xd

Alapveto higienia, hogy hasznaljuk a kefet, hogy tiszta maradjon a csesze. Na meg milyen alpari dolog mar szarosan hagyni a wc-t magad utan es ugy atadni a szobat? Uristen. Az ilyen proli vendegeket utaljak a legjobban, azt hiszed mocskot hagyhatsz magad utan, csak mert a takarito dolga utanad ganezni. Kultura..

2021. okt. 7. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!