Hova költözzek?
Budapesthez közel de mégis egy nyugodt kis falura/községre vágyom de leginkább valami kis erdőszélére....
Tinnyét néztem ki legelőször, de megnéznék más helyeket is.
Mit ajánlanátok? Ami békés, nyugodt hely de autóval azért megközelíthető egy nagyobb bevásárlóközpont illetve Budapest (munkahely miatt).
Elég antiszociális lettem az elmúlt időszakban ezért ház szempontjából is olyat fogok keresni ami nincs túl közel a szonszédokhoz vagy akár valami kis erdőszéli ház.
Tinnyén találtam ilyet (talán ezért is tetszett meg ez a hely) de sajnos megvették a házat.
Igen van rá keret, most adtam el nemrég egy örökölt házat plusz a mostanit is eladom.
Várom az ötleteket, köszönöm az eddigieket!:)
Veresegyház esetleg?
Nagyon szép , és gyorsan fejlődik. Vannak nyugodt részei. Pesttől fel ora. Bar a forgalom csucsisoben nem a legjobb sajnos, nagy a forgalom. Van viszont vonat , amit most ujitottak fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!