Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hova költözzek?

Hova költözzek?

Figyelt kérdés

Budapesthez közel de mégis egy nyugodt kis falura/községre vágyom de leginkább valami kis erdőszélére....

Tinnyét néztem ki legelőször, de megnéznék más helyeket is.

Mit ajánlanátok? Ami békés, nyugodt hely de autóval azért megközelíthető egy nagyobb bevásárlóközpont illetve Budapest (munkahely miatt).

Elég antiszociális lettem az elmúlt időszakban ezért ház szempontjából is olyat fogok keresni ami nincs túl közel a szonszédokhoz vagy akár valami kis erdőszéli ház.

Tinnyén találtam ilyet (talán ezért is tetszett meg ez a hely) de sajnos megvették a házat.

2021. szept. 15. 20:25
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Solymár.(nagyon kellemes, van közlekedés is) ismerem évek óta és egy köpésre van.
2021. szept. 15. 20:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
ha van pénzed 70m+ akkor én vennék egy telket zártket / tanya és építenek rá , 1km távolság az már elviselhető
2021. szept. 15. 20:30
 3/7 anonim ***** válasza:
19%
Amúgy nézegetem a tinnyei árakat, hát elég borsosak, biztos tudsz venni ott házat? mert lakást nem láttam ott.
2021. szept. 15. 20:31
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen van rá keret, most adtam el nemrég egy örökölt házat plusz a mostanit is eladom.

Várom az ötleteket, köszönöm az eddigieket!:)

2021. szept. 15. 20:38
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
eddigieket mikor csak 2 válasz jött :D
2021. szept. 15. 20:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Nekem több mint a semmi:)
2021. szept. 15. 20:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Veresegyház esetleg?

Nagyon szép , és gyorsan fejlődik. Vannak nyugodt részei. Pesttől fel ora. Bar a forgalom csucsisoben nem a legjobb sajnos, nagy a forgalom. Van viszont vonat , amit most ujitottak fel.

2021. szept. 16. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!