Miért van az, hogy a szomszéd mindig vasárnap kezd el fúrni, faragni, zörögni?
De miért nem kérdezed meg tőle?
Ha jóban vagy simán megkérheted, hogy ne vasárnap csinálja.
Igen,de lehet hogy rontana a kapcsolatunkon,ha "akadékoskodnék" ...gondolom azért csinálja így mert valamiért így jó neki.Csak nem tudom miért...
És milyen vallás az,ahol szombaton tilos a munkavégzés?
Én mindig így szoktam csinálni.Vasárnap reggel 8 kor beindítom a husqarna főkaszámat, abból is a legnagyobbat vettem.Olyan hangja van, mintha a ferrarit indítottam volna be.
Kicsit járatnom kell, mert hidegen nem szabad vele dolgozni.
Ilyenkor már látom hogy kezdik a redőnyöket felhúzni a szomszédok.
Majd 8 óra15 kor nekiállok füvet vágni, nyélgázon, olyan hangja van hogy ipari fülhallgatóval tudom én is csak elviselni.
Ha befejeztem megyek a sthill fűrészért van egy kamionnyi fa az udvarban, azt szoktam szép lassan szombat vasárnap összevágni, hogy őszre meglegyek vele.
Mit mondjak, nem irigylem a szomszédokat.
Azt hittem egyértelmű...
Ha megkérdezném tőle,akkor nem itt kérdezném :) De mivel nem akarom megkérdezni tőle,nehogy tönkre menjen a jó viszony,ezért inkább itt tettem fel,hátha valaki tud általános magyarázatot találni a kérdésre!
És a 2-es,4es válasz pl. ilyen.Köszönöm :)
És hogy miért nem kérdezem meg,mert nem akarok olyan szomszédokat,ahol elfajul a dolog,és oda vissza megy az adok-kapok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!