Dunántúlon hol érdemes lakni?
Osztrák határ melletti megyeszékhelyek között én azért szétnéznék, ugyanis kegyetlen állapotok uralkodnak. 10 év alatt annyi ember jött ide, hogy a város sem bírja.
Vannak bőven jó helyek, de nem pont a legzsúfoltabb, legdrágább helyeket ajánlanám amiket mindenki ismer. Ugyanis pont ezen okból züllött le teljesen az egész.
Gondold el, ahogy kisebb városok népessége duplázódik 10-15 év alatt. El lehet képzelni az állapotokat és az árakat is.
persze, de tájékozatlannak meg hülyének sem kell lenni, hogy a sok lehetőség közül, a legrosszabbakba menjen az ember.
Rengeteg település van ami nem olyan zsúfolt és olcsó.
Ismerősök most pl. Sopronból inkább Hegyeshalom fele mennek, sokkal olcsóbb az egész, a táv meg szinte ugyanannyi.
Pont ezért nem is értjük mi sem, hogy sok ember miért oda menne még a mai napig is ami már rég lezüllött. Vannak lehetőségek még azért sokkal jobbra, aki meg messziről jön annak meg tök 8 melyik város vagy falu, mert neki mindegyik idegen lesz.
Én mindig azt mondom meg nem csak én, ha nem lenne ide családi meg születési kötődés rég elmennénk másik városba a határ mentén ahová nem 1000 ből 995 megy, és ingázni ugyanúgy lehet.
Nem értem hogy miért nem lapozzák fel az emberek a térképet meg pl. az ingatlan.hu -t. Sokkal jobban megkönnyítenék az életüket az emberek.
Nem mindegy, hogy új panel vagy társasház 38 millió vagy 25 ugyanazokkal a paraméterekkel. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!