Hova költözzek, ha egy olyan helyen akarok élni ahol nincs fejlődés?
Tudom, első olvasásra elég furcsának tűnik a kérdés (lehet másodszorra is), de tényleg ezt kérdezem.
Jelenleg Nógrád megyében élek egy faluban, és tökéletesen meg vagyok elégedve a jelenlegi fejlettségével. Ha valami visszafelé fejlődik, azt egy perc alatt megszokom, megszeretem, ha viszont valami modernizálódik akkor az egyszerűen irritál, képtelen vagyok elfogadni.
Szóval számomra az az ideális, ha a technológia ma ugyanott tart mint tegnap, és holnap, meg jövőre meg ötven év múlva is ott fog tartani.
A gond csak az, hogy Magyarország fejlődik, ezért itt nem fogok tudni ötven év múlva ugyanúgy élni mint most, kezdve azzal, hogy én készpénzzel szeretek fizetni.
Nyelvet bármelyiket megtanulom, ez nem jelent problémát.
Nagy vonalakban tehát olyan helyet keresek ahol:
- nincs technológiai fejlődés
- nem vagy nem sokkal fejlettebb mint a mai Nógrád megye (fejletlenebb lehet, akár középkori szintű is, abba bele tudnék szokni, csak idő kérdése)
- és ne akarjanak megölni, kirabolni mert látszik rajtam, hogy Európából jöttem
- előny ha az adott hely hideg, de ez nem fontos, akár sivatagi is lehet, ha ezen múlik.
Amúgy nem vagyok öreg, még harminc sem vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!