Celldömölkönön sok cigány van?
Figyelt kérdés
Idős mamámnak néztünk házat, alfoldon lakott eddig ahol sok volt a betörés, meg az öregek vegzalasa. Jó helyet szeretnék szegénynek és Celldömölkön néztünk neki házat.2021. aug. 30. 22:46
2/7 anonim válasza:
Igen, viszont ott van egy nagyon jó motorosbolt.
3/7 A kérdező kommentje:
Rossz a kozbiztonsag?sok betörés van?
2021. aug. 30. 22:58
4/7 anonim válasza:
Az ország nyugati részére nem annyira jellemző, a keleti rész, ami gáz.
Nem ismerem a települést, de google maps csodákra képes. :)
Van egy tipikus kinézetük a cigányputriknak műholdról is.
De megnéztem a települést, szinte az összes utca bejárható, teljesen rendben van az egész.
Bár én is ilyenben laknék. :(
5/7 A kérdező kommentje:
4.
Nálatok sok van?:(
2021. aug. 31. 11:48
6/7 anonim válasza:
Kicsit megkésve de írok helybéliként. Akadnak azért.. de alapjaiban véve a Horváth Elek utca és az Április 4 utcát és környékét eltekintve ritka az hogy belém kötöttek volna, de sajnos ahhoz képest hogy kisváros megesett már.. Főtéren szoktak verekedni néha éjszaka is.
7/7 anonim válasza:
Azt kifelejtettem hogy a betöréstől viszont nem kellene tartani feltétlen, nagyon ritka hogy volt akkor sem a tipikus sokemberes ölésig fajuló betörés, hanem nyitva maradt ajtó de úgy meg kb. az öregasszonyok hajlamosabbak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!