Panelban élők ( nem 10.emeleten ): van olyan aki NEM hallja a szomszédját egyáltalán? Én az alsót és a felsőt is hallom. ISzonyat zavaró!Panelosok, hahó?!
5,6,7 miért kell trollkodni? Nyilván semelyik társasházban nincs síri csend. A hang, zaj irányát minőségét voltam csak érdekelt megtudni.
Nem kell a trollkodás.
6-os vagyok, én egyáltalán nem trollkodok, és egy szóval sem mondtam, hogy síri csend van. Ha fölöttünk lehúzzák a wc-t, annak pl hangja van, vagy ha a liftet hívják. Nálunk a leghangosabb az, hogy parkra nézünk és ott mindig rengeteg gyerek játszik.
A kérdés konrétan a szomszédokra irányult, és azt továbbra is fenntartom, hogy őket nem hallom. Egyik oldalt egy idős pár lakik, másik oldalt egy család egy gyerekkel. Régebben a család mikor jött haza, a gyerek elég hangos volt, amit lehetett a lakásban hallani, de mostmár az sincs.
Ja, és amit elég jól leher hallani, mikor nyitják/csukják a rácsot. De ez szerencsére egyre ritkább, mert rács helyett biztonsági ajtókat szerelnek fel az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!