Mit csináljak, hogy ne legyen gyomoridegem előre már a szomszéd miatt?
Hasonló a helyzet, két problémás ember is van a lépcsőházban, az egyik asszony egyszerűen annyira ostoba és primitív.
Reménykedem hogy bérlő, nem tulajdonos és egyszer csak lelép.
A másik férfinak meg egyre több rendőrségi ügye van. Bízom benne, hogy felszívódik az is.
Ijesztő ilyen emberekkel egy házban élni.
Hívhatsz rendőrt ha ahogy mondod úgy visít a gyerek, mintha éppen "erőszakolnák".
Megharagszik a nő de lehetséges, hogy változik valami. Lehet, hogy a gyámügy átveszi az ügyet, mert a gyerek nyilván nem a legegészségesebb körülmények között nő fel.
Miért tűnne el onnan, ha ott lakik? Szerinted te döntöd el, ki lakhat a szomszédodban? Hát nagyon nem.
Azt döntöd el, hogy te hol akarsz lakni. Te ott akarsz, és eszedben sincs elmenni. Akkor tűrjed.
Idegességre igyál citromfűteát.
Az én szomszédom is ilyen volt, szerencsére már költözik....
Nem sikerült megszeretnem őt.
Ez a nő konkrétan beordibált mikor kint ültem a saját erkélyemen. Azt hitte, hogy összejöttem a férjével. Totál dilis volt szegény. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!