Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogy állnátok bosszút egy...

Hogy állnátok bosszút egy ilyen szomszédon? Mit tennétek?

Figyelt kérdés
Biztos vagyok benne hogy ő csinálja csak nincsenek róla felvételeim így nem tudom mi legyen, de becsengetget éjjel, szurkálja az autóm kerekét, veszekszik, kiabál, tiszta elmebeteg… játszik az újszülött gyerekem életével az ilyen dolgaival. Ti mit tennétek? Kérvényeztük, hogy legyenek kamerák, persze ő az egyetlen aki nem egyezik bele…

2021. júl. 20. 06:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#10 nem az ilyen dolgokra gondoltam, szerintem te egy kicsit túlaggódod ezeket. Nyilván az ember szokott turmixolni, porszívózni, zenét hallgatni, sőt lakást felújítani is. Ha a szomszédnak nem tetszik akkor bekopog, megbeszéljük. Lehallkítom a zenét, vagy elmondom hogy még fel kell fúrnom a polcot, de utána befejezem. Ezek természetes dolgok. A gond ott van, amikor kifogsz egy elmebeteg szomszédot (nővérem mellett lakott, éjjel kettőkor full hangerőn zene, plusz énekel hozzá), alkoholistát (excsajom mellett lakott, este full hangerőn zene, énekel hozzá, majd üvöltés, sírás, öngyilkossággal fenyegetőzés) vagy csak simán egy bunkót aki a lépcsőházban dohányzik mert ő ott szokott. És eljön az a pont amikor az észérvek elfogynak, a paraszt nem hallgat senkire és ez fokozottan igaz ha elmebeteg. Szerencsére még nem kellett megvernem senkit, az ordibálás, ajtó rugdosása elég volt.
2021. júl. 20. 09:14
 12/14 anonim ***** válasza:

11-es mondom nekünk nem a lakók csinálták ezt hanem utcan a haz elott a parkoloba. Szerencsere ma ejszaka mar csond volt. Nem az a baj hogy itt vannak van aki tok szepen csondben beszelget mikozben issza az uditojet, hanem az ahogy bizonyos emberek viselkednek nincsenek tekintettel a lakokra mert vannak boven lakok. De par nappal ezelott volt uvoltes, veszekedes, rohogcseles es iszonyat hangosak voltak. Lett mar jelezve a dolog.De nem fordul meg egy dolog a fejukben, hogy veszélyes amit csinálnak, mert ha valaki hajnalba megy dolgozni, vagy ejszaka er haza munkabol es kialvatlan onhibajan kivul es netalantan miattuk lesz valami baja? Vagy a kialvatlan gyerek vagy idos vagy beteg ember immunrendszerileg konnyebben beteg lesz. Ilyenre nem gondolnak. Es arra se hogy az alvasi szokasa emiatt atfordulhat tobb mindenkinek es aki dolgozik annak a legneccesebb plane aki vezet.

De amugy felreertetted en csak azt irtam hogy nem biztos hogy direkt csinalja az illeto szamtalan oka lehet hogy hangos es az sem biztos hogy a lako kellemetlenkedik. Ha onbiraskodik es kiderul hogy egy noname ismeretlen volt? A gyereke ellen is art mert akkor o fog zaklatasert birosag elott felelni illetve vadaskodasert esetleg testi sertesert is azert meg borton is jar nem mellesleg milyen peldat mutat majd a gyerekenek. A csop gyereke aztan nagyon szamithat a szuloje segitsegere ha birosag elott zaklatasert es testi sértésért itelik el mert a madik ártatlan volt ha ludas akkor sem verekszünk max ha támad az illető akkor az ember védekezik. Amit te irtal az mas itt nem egyertelmu amit ír. Persze az aki direkt csinalja az taplo, de annak ertelme nincs hogy önbíráskodik az ember. Az miért jó a kérdezőnek akkor nem különb attól aki esetleg direkt csinálta.

Amugy en lehet hogy tulaggodom de ez ösztönös nem tehetek róla. De már a turmix miatt nem aggódok azt leteszteltem es mostmar talan a wc miatt se mert volt hogy a szomszeddal egyszerre voltunk wc-n es az o wc lehuzojuk egyaltalan nem volt hangos de en a mienket hangosnak erzem éjszaka ha en huzom le bar a csaladom nem ebredt fel ra igy akkor valoszinuleg nem.

2021. júl. 20. 10:01
 13/14 anonim ***** válasza:
* masik
2021. júl. 20. 10:03
 14/14 anonim ***** válasza:
#14 hahaha nagyot mondtál. Fiatalka lehetsz még, azt hiszed mindent tudsz. Ja, és voltam előzetesben (nem őrizetesként). Ott senki nem rugdos senkit, szépen csöndben elvannak.
2021. júl. 20. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!