Loptak tőlünk mit kellene tenni? (többi lent)
Sziasztok!
Apám nyugdíjas,és egy szociális munkás 11óra,és 11:30-között ebédethoz. A környékre költözött egy roma srác a haverjával.A kapun belül a kerítéshez van rögzítve egy műanyag doboz, és abban szokott lenni a csere ételhordó. Ma egyedül voltam itthon, és nyitva volt az ablak. Hallottam, hogy ki cserélik az ételhordó. Majd halk cigány motyorgást, na mondom várok egy kicsit, nem mondanám, hogy kedvelem őket. Ellopták az apám, és az én ebédemet. A szomszédnak van kamerája, és látszik hogy viszi a roma gyerek az ételhordó. A szomszéd felesége nézte vissza a felvételt. A szomszéd este jön haza. A szomszéd felesége azt mondta, hogy nem akar gondot, hogy tőle van az információ. Viszont ha rendőrség is látná a felvételt akkor ott lenne a bizonyíték.... Ti mit tennétek?
Bocsi, ez nem a kérdésre válasz, de a 13-as válaszra szeretnék reagálni!
Nemcsak Dél-Heves Mordor, hanem néhány település kivételével már lassan az egész. Mi az egri járásban lakunk egy faluban. Kicsit több, mint 20 éve vettek a szüleim itt egy házat nyaralónak, de életvitelszerűen csak másfél éve lakunk itt. Azért itt vettek házat, mert több rokonunk lakik a faluban. Akkor az utcában volt kB. 3-4 c. család, illetve ha a faluba bementél, csak elvétve találkoztál velük. Az utcánkban mostanra kb. minden második házban azok laknak és ha bemész a faluba, 80%-ban csak őket látod. Mondjuk, eddig minket atrocitás nem ért a részükről, de hallottam olyanokról, akiket igen. Adok nagyjából 30-40 évet és ez a falu 100% c. lesz, mert a mostani - magyar - idős korosztály kihal, a fiatalok meg el fognak költözni. Valószínűleg én is ezt fogom tenni, nem fogom megvárni, hogy csak velük legyek körülvéve. Ami még érdekesség, hogy van egy olyan része a falunak, ahonnan még a normálisabb c. -ok is menekülnek, annyira putris, gusztustalan környék. A mi utcánkba még a viszonylag normálisabbak jönnek, itt eddig egy folyton hangoskodó családdal volt probléma, de néhány utcabeli szólt nekik, hogy viselkedni kéne és visszafogták magukat. Legalábbis egyelőre... Szomorú, hogy itt tartunk, de ez a valóság és ez csak egyre rosszabb lesz!
14: sajnálom.... :((((((( (13-as voltam)
Elképesztő pusztulás van, amerre csak elszaporodnak. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!