Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek normális?

Szerintetek normális?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki sztem nindenkinek szétkürtölte hogy a csaja vagyok. 20:00 körül, este a haverjával mentek el a ház elött és a haverja elkezdi tök hangosan hogy nézd ott a csajod. Anya meg elkezdi hogy nem is thogy van új pasid.50-szer elmondtam neki hogy hagyonj békén, mást szeretek. Anyáéknak meg magyarázhatom meg hogy ugyan az a padim még mindig. Nagyon dühös vagyok.
2021. júl. 10. 22:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. júl. 10. 22:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális.
2021. júl. 10. 23:09
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Mondd el minden közös ismerősnek, hogy igen, együtt vagytok, de csak 5 cm a farka és nem is áll fel, adjanak tippeket, hogy mit tegyél.
2021. júl. 10. 23:16
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
14-15 éveseknél ez előfordul. Nem azt mondom, hogy normális, de nem kell komolyan venni. Aki érintett a dologban, annak elmondod az igazat és ennyi.
2021. júl. 11. 07:58
 5/6 anonim ***** válasza:
"nem kell komolyan venni" hm, azért ez nem csak ennyi. Ha hagyja a kommentelő, esetleg belehergeli magát az illető és végül elhiszi. Akkor már jönnek a nehezebben kikerülhető zaklatások stb.
2021. júl. 12. 15:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak a haverjainak szeretne felvágni, hogy "hú, nekem van csajom, nézd milyen menő vagyok", közben meg minden lány nagy ívben elkerüli. Egyébként nem, nem mondanám normálisnak. Ha csak simán felvágni akar másoknak, akkor nem igazán törődnék vele, de ha csak azért sem hagy és továbbra is zaklat, akkor drasztikusabb megoldást kell választanod, mert amint láthatod 50-edjére szóltál rá és mégsem érdekli.
2021. júl. 14. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!