Szent István park környéke, mennyire csendes?
10: sajnos nem nagyon tudok ilyet... a környék mindenhol sűrűn beépített, tipikus belváros.
Laktam pont a VH utcában (sokkal régebben) - nem mennék vissza oda... Nekem megér egy kis közlekedést, hogy zöldövezetben, kertes házban élhetek.
Kicsit lenyegtelen tipp, de sokat emlegeted a zajt.
Esetleg mielott megveszed a lakast, kerdezd meg a tulajt (mar amennyire megbizhato) hogy milyenek a szomszedok.
Illetve egy parszor hetkoznap estefele meg hetvegen valahogy nezd meg, hogy milyenek, kik azok. Nagyon nem mindegy.
A Szent Istvan Parkban ejjel nappal lennt vannak a kutyak es ugatnak allandoan,nappal a jatszoter reszen a gyerekek orditanak. A trolli jar ott,hangos,a kornyekwt elleptek a csovesek ,akik egesz ejjel orditoznak,isznak. Undorito lett a kormyek.
Sok elado lakas van ott a kornyeken. Ilyen teraszosbol is sok van.
Ott minden haz tetejen teraszok vannak.
Mi is neztunk ott lakasokat. Neztuk a hazak tetejet es majdnem mind tetoteraszos.
Uh, hát nem csináltatok kedvet :(
De köszi a véleményt!
Rózsadomb nekem is élhetőnek tűnik, de nincsenek nagyobb élelmiszerboltok, szóval gondolom ott mindenki autóval közlekedik (nekem nincs jogsim, nem is akarok, ha nem muszáj).
A Gül Baba türbéjének környéke jobb szerintetek?
16: én tuti azt választanám....
Persze vedd számításba, hogy ha gyalog akarsz felmenni a Gül Baba utcán, vagy akár a Rómer Flóris felől, az jó kis sport... :)
NEm tudom, hány éves vagy, hogy ez szempont-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!