Mit tennétek önkormányzatis hangoskodó családdal?
Figyelt kérdés
6 éve vásárolt lakás, a ház egyetlen önkormányzati lakása pont mellettem van, ahol a család folyamatosan hangoskodik. Régen ebből nagyobb balhé volt, aztán évekig csendben voltak, most viszont mivel nincs munkájuk, állandóan otthon hallgatjék bazi hangosan a TV-t, kiülnek az ajtóm elé napozni, az egész heti gondjaikat végig kell hallgatni, mert kicsi a lakás és minden behallatszik. Kiteregetik a ruháikat feltűnően, tehát ha valaki jön hozzám, akkor először a szomszéd bugyogói néznek vele farkas szemet. Igazából szólni nem merek, mert elmondanak mindennek, volt, hogy meg is akartak támadni, de most már kezd nagyon idegesíteni és nem tudom, mennyi jogom van nekem tulajdosonként és nekik albérlőként. Ez az egyetlen tulajdonom van, de miattuk nehéz eladni vagy kiadni az ingatlant, mert "rontják az értékét". Nem tudom, mit tehetnék, el vagyok keseredve.2021. jún. 28. 15:21
11/14 A kérdező kommentje:
Igen, megpróbálom eladni a következő hónapokban, csak mint írtam, ha a megtekintők belépnek a társasház udvarára, a kedves család csodálatos életvitele és hangoskodása fogadja őket. De tényleg ez az egyetlen megoldás:(
2021. jún. 28. 18:50
12/14 anonim válasza:
Egyszerű megbeszéled velük, el akarod adni a lakást, és amikor vevők jönnek, addig mintacsalád lesznek akiket nem is látni, alkalmanként kapnak 5000ft ot. Mindenki jól jár kivéve aki megveszi.Rengeteg ilyen film készült, mikor így adtak el lakást onnan az ötlet.
13/14 anonim válasza:
Látod ,látod! Te hosszú évekig spórolsz egy kis lakásra, más meg csak úgy megkapja mert “hátrányos helyzetű“, aztán a te ingatlanodnak vész el az értéke miattuk, tök igazságos ez a világ nem?!
És itt most egy nagyon csúnyát káromkodtam, amit nem írok ide le.
14/14 anonim válasza:
A közösség győzni fog. Biztos vagyok benne, hogy mindenki utálja őket. Együtt ki tudjátok rakni őket. Be kell panaszolni mindenhol őket. Jegyző, polgármester, közös képviselő, mindenki! Rend lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!