Budapesten megszokott dolog ha 2 férfi sétál kézen fogva? Nem kötnek beléjük?
Figyelt kérdés
2021. jún. 16. 23:03
11/15 anonim válasza:
A balkánon nem szokás bumziskodni! Itt csakis heteroszexuális fehér keresztény narancssárga pólós 120+ kilós férfiemberek élnek, engedelmes, minimum négyet szülő asszonyaikkal!
Haggyad már. Emberi jogok? Szabadság? Szerelem? Másság? Elfogadás? Valóban feltétel nélküli szeretet? Az emberek oktatása? Tolerancia? Felvilágosultság? Az a lipsi nyugatnak való...
(Mielőtt valaki nekemugrik, ez irónia volt)
12/15 anonim válasza:
Szerintem meg unalmas már a melegek istenítése. Már mindenkinek ki kell állni mellettük. Éljék csendben az életüket, engem nem érdekel ki kivel van. De baromi unalmas, hogy mindig ezzel van tele a net.
13/15 anonim válasza:
Biztosan van aki beléjük kötne.
Valami kopasz kigyúrt macho, vagy egy cigu alfa hím.. Esetleg ha csoportosan vannak, akkor meg is verik őket.
14/15 anonim válasza:
Háát...ha egy csapat focihuligán közelébe kerülnek, jobb ha mindketten jól és gyorsan tudnak futni.
15/15 anonim válasza:
Engem nem érdekel, és még sosem kötöttek belém. Nekem a média offon van születésem óta. Lidlben mondták el mindig az új szabályokat a maszkviselésről. Az emberek 10000 éve utálják egymást. Már megszoktuk. Van az alsó 10%, ők különösen hülyék. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!