Én kifejezetten szeretem, ha a szomszédok hangosan zenét hallgatnak, más is van ezzel így?
Vidéken egyébként is mindig van valamiféle zaj, mindenféle hang. Fűnyírás, flex, kalapács stb.
Kifejezetten üdítő mikor nem a munka hangjai foglalják el az audiális teret.
Hanem a szórakozás, kikapcsolódás, az élet hangjai.
Pozitív hatással van rám a tudat, hogy most valakinél épp haverok vannak, jól érzi magát egy zenére és ilyesféle dolgok.
De ezen az oldalon is csak a problémát olvasom a jelenséggel kapcsolatban. Ti hogy vagytok ezzel?
Mivel utálom őket, ezért tökmindegy,mit hallgatnak,minden idegesít. Mellette a kölykök is ordítanak a hangos zene mellett. Inkább hallgatom a munka zajt.
Szóval a hangos zene engem idegesít és nem érzem miért nem lehet tekintettel lenni másokra.
Nem szeretem, mert szabadidőmben pl SAJÁT zenét hallgatok, filmet nézek, írok, vagy tanulok és nem vagyok kíváncsi rá, hogy JóskaPista mit nyomat.
Emellett szeretem a viszonylagos csendet, de otthon sokszor még éjjel is tolják a zenéjüket a kedves zsomszédok.
Kedves #13-as!
Akkor költözzön családi házba vagy egy tanyára egymaga.
#14es
Költözzön el az,aki nem bír csendben meglenni és tekintettel lenni másokra!
Miért a csendes szívjon,aki tekintettel tud lenni másokra és nem zavar senkit? Azért adja el az álomotthont,mert primitív bunkók élnek mellette,akik igy élik ki a mindennapi feszültséget? Tehetik ezt fülhallgatóval vagy menjenek kocsmába.. sose fogom megérteni ezeket az embereket. Addig hívnám rájuk a rendőrt,míg pénzbírságot nem kapnak és meg nem unják a dajdajt.
Én nem szeretem, nem a zene hallatszik át, hanem a mélynyomó, a dübörgés, amiben nincs semmi zeneiség. Van, ahol egész nap megy, ott nem buli van, hanem vagy süketek, vagy olyan üres a fejük, hogy megpróbálják zajjal megtölteni.
Intelligens emberek nem hallgatnak hangosan zenét, el tudnak mélyülni a csöndben és a gondolataikban. Ha pedig társaságuk van, akkor normál hangerőn beszélgetnek.
„ Intelligens emberek nem hallgatnak hangosan zenét, el tudnak mélyülni a csöndben és a gondolataikban. Ha pedig társaságuk van, akkor normál hangerőn beszélgetnek.“
A vita contemplativa, az elmélyült szemlélődés egy hasznos dolog. A zene energizáló hatása, egy buli szociális élménye is az. Nem értem a kettő miért zárná ki egymást…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!