Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szülinapi házibult tartani...

Ruzuzu kérdése:

Szülinapi házibult tartani panelban? (TÖBBI LENT)

Figyelt kérdés
Egyik barátomnak közeleg a 18. szülinapja és szeretnék valami igazán komoly bulit tartani neki, még messzebb van a dolog (augusztus), de már most agyalok ilyen dolgokon. Mennyire lenne probléma szerintetek nyáron, panellakásban egy házibulit tartani? Nagyon rég laktam Budapesten, jelenleg vidéken lakom anyámékkal, az kiesik sajnos hogy itt legyen bármi is, mert családom kb folyton itthon van. Most úgy fest, hogy ez az egyetlen helyszín ami szóba jöhet, valamint a *jelenlegi helyzet* miatt is, de mindenképpen Hb-t szeretnék. Nem tudom mennyire működhetne ez a társasházas téma, én azzal nyugtattam magam, hogy augusztusban talán inkább nyaralni vannak az emberek, de tahó semmiképpen nem szeretnék lenni, szerintetek?
2021. máj. 16. 17:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha féktelen bulizás lesz, akkor ugyis zavarja majd a szomszédokat.

Béreljetek ki egy helyet, legrosszabb esetben a garázssoron valakinek a garázsában, ahol senkit nem zavartok.

2021. máj. 16. 17:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Béreljetek ki egy házat, panelban csak a botrány lenne. Akár egy kis faház is megteszi amit megkaptok egy éjszakára 10-15 ezerért.
2021. máj. 16. 17:19
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Én nem szúrnék ki a szomszédokkal.
2021. máj. 16. 21:55
 4/6 anonim ***** válasza:
65%
nem kene:)
2021. máj. 16. 23:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Panelban a hangos buli, és más emberek által sűrűn lakott helyen, csak szilveszter éjjel engedélyezett. De akkor is kb csak hajnali egyig. Gondold el, ha a szüleid házában nem akarsz ilyet rendezni, mikor otthon vannak, ugyanúgy más emberek sem örülnek neki, mindenhol élnek idősek, gyerekek, olyanok, akiknek másnap dolgozni kell menni. Meg egyébként is normál esetben az emberek este tíztől csöndet szeretnének maguk körül.
2021. máj. 17. 18:31
 6/6 Lakatos Adolf válasza:
Ha sok a szomszéd és idősebbek vagy van baba akkor tényleg béreljetek egy házat , de ha nem sok és fiatalok akkor szerintem semmi baj nem lesz maximum szóljatok hogy ne csak a semmiből jöjjön.
2021. máj. 30. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!