Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Lehet vasárnap fűvet nyírni?

Lehet vasárnap fűvet nyírni?

Figyelt kérdés

A kapubejárómnál megnőtt a gaz és 9óra fele szeretném lenyírni. Ezt megtehetem vagy halasszam holnapra?

Sajnos a szomszédom volt hogy rám hívta a rendőrt mert vasárnap fát vágtam.

Nem tudom milyen törvény van vasárnapi munkavégzésre?

2021. máj. 9. 08:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
17%

Nem. Szigorúan tilos.

De tényleg...

2021. máj. 9. 08:11
 2/11 anonim ***** válasza:
25%
Nemcsak lehet, hanem kötelező a saját portádat rendben tartani. Ha a szomszéd k*csögösködik, akkor pofán vágod, meg beleszarsz a postaládájába.
2021. máj. 9. 08:11
 3/11 anonim ***** válasza:
77%
Lehet érdemesebb lenne 10-11kor neki állni, akkor sokan vagy templomba vannak, vagy felébredtek, vagy főznek
2021. máj. 9. 08:16
 4/11 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat. Kb fél órás munka lenne csak.
2021. máj. 9. 08:18
 5/11 anonim ***** válasza:
15%
Szomszédod egy barom, ha nem vágod ki azt a fát akkor meg az lenne a baja hogy ott van
2021. máj. 9. 08:25
 6/11 anonim ***** válasza:
21%
Ha meg nem nyírod a füvet akkor meg az lenne a baja... Kalap - nem kalap sztori
2021. máj. 9. 08:26
 7/11 anonim ***** válasza:
79%
Erre nincs országos rendelet, a helyi önkormányzat szabályozza. Nálunk ez a környezeti zajvédelemről szóló rendelet, próbálj meg így rákeresni. A legtöbb helyen egyébként vasárnap tiltani szokták a zajos tevékenységeket.
2021. máj. 9. 08:34
 8/11 anonim ***** válasza:
41%
Csináld hagyományos kaszával.Az szinte zajtalan.Csak egy kis suhogás meg a fenés hangja hallatszik.De az semmi a benzines fűkaszához képest.
2021. máj. 9. 09:26
 9/11 anonim ***** válasza:
25%
Idegbeteg kötekedő embereket manapság minden zavarja. Szerintem lehet de nagy az esély hogy beléd kötnek. Persze ha nem vágod akkor meg lusta vagy és igénytelen. Ilyenek ezek.
2021. máj. 9. 10:13
 10/11 anonim ***** válasza:
68%
Szóval inkább vágd le munka után hétköznap szerintem. Hacsak fél órás munka. Viszont az idegbeteg kötekedő bármibe bele tudnak kötni ha van ilyen a környéken. Viszont valamikor muszáj levágni.
2021. máj. 9. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!