Lehet vasárnap fűvet nyírni?
Figyelt kérdés
A kapubejárómnál megnőtt a gaz és 9óra fele szeretném lenyírni. Ezt megtehetem vagy halasszam holnapra?
Sajnos a szomszédom volt hogy rám hívta a rendőrt mert vasárnap fát vágtam.
Nem tudom milyen törvény van vasárnapi munkavégzésre?
2021. máj. 9. 08:07
1/11 anonim válasza:
Nem. Szigorúan tilos.
De tényleg...
2/11 anonim válasza:
Nemcsak lehet, hanem kötelező a saját portádat rendben tartani. Ha a szomszéd k*csögösködik, akkor pofán vágod, meg beleszarsz a postaládájába.
3/11 anonim válasza:
Lehet érdemesebb lenne 10-11kor neki állni, akkor sokan vagy templomba vannak, vagy felébredtek, vagy főznek
4/11 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat. Kb fél órás munka lenne csak.
2021. máj. 9. 08:18
5/11 anonim válasza:
Szomszédod egy barom, ha nem vágod ki azt a fát akkor meg az lenne a baja hogy ott van
6/11 anonim válasza:
Ha meg nem nyírod a füvet akkor meg az lenne a baja... Kalap - nem kalap sztori
7/11 anonim válasza:
Erre nincs országos rendelet, a helyi önkormányzat szabályozza. Nálunk ez a környezeti zajvédelemről szóló rendelet, próbálj meg így rákeresni. A legtöbb helyen egyébként vasárnap tiltani szokták a zajos tevékenységeket.
8/11 anonim válasza:
Csináld hagyományos kaszával.Az szinte zajtalan.Csak egy kis suhogás meg a fenés hangja hallatszik.De az semmi a benzines fűkaszához képest.
9/11 anonim válasza:
Idegbeteg kötekedő embereket manapság minden zavarja. Szerintem lehet de nagy az esély hogy beléd kötnek. Persze ha nem vágod akkor meg lusta vagy és igénytelen. Ilyenek ezek.
10/11 anonim válasza:
Szóval inkább vágd le munka után hétköznap szerintem. Hacsak fél órás munka. Viszont az idegbeteg kötekedő bármibe bele tudnak kötni ha van ilyen a környéken. Viszont valamikor muszáj levágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!