Debrecenben a keleti városrészben miért nem történnek fejlesztések, miért csak a nyugati városrészben van minden?
Valahol olvastam, hogy azért telepednek oda a multik, mert az inrastruktúra kedvezőbb és szempont nekik, hogy nem kell átmenni a városon.
Én a déli részen lakom és hidd el itt is egy føs minden.
A Te.co egyre pusztultabb, egyre szűkül az áruválasztek, elment innen a CCC is.
A S.ar egy okádás, koszos, büdös, ostoba eladókkal.
A StopShop egyre ürül, menekül onnan is mindenki. Elment egy cipőbolt, a Müller.
Az Aldi ér még itt valamit.
Nincs egy kávézó, egy cukrászda, egy étterem.
Még a kocsmák is zárnak befele, a covid előtti időszakról van szó.
Pusztulat az egész.
Azért ez így nem teljesen igaz, még ha valóban sok az igazságtartalma: azért van arrafelé is Lidl, meg hasonlók.
Igaz, nincs igazán ipar és nincsenek plázák.
Nem igazán jó az infrastruktúrája, bár mostanában már kezdik rendbe tenni. Marha nagy a kiterjedése, mert gyakorlatilag az egész egy családi-házas övezet.
A laza szerkezetű homokos talaj nem kifejezetten alkalmas nagyberuházásokra, márpedig az a rész talaja tiszta homok.
Igen. Van egy Lidl. Meg a Sámsoni úton egy nyomi Penny.
Az egész városrészen ez a két kicsit nagyobb nyomorult bolt.
2-es "A laza szerkezetű homokos talaj nem kifejezetten alkalmas nagyberuházásokra, márpedig az a rész talaja tiszta homok."
Legközelebb gondold át jobban, mielőtt ekkora marhaságot írsz.
Debrecen keleti része az Erdőspusztákkal egyetemben homokos.
Pont.
Én kifejezetten ipari létesítményekre gondoltam - a kereskedelmi épületek mehetnek ezerrel!
De amilyen cölöpözést stb. kellett pl. a BMW-nél csinálni, az ott a homokon sz@rt sem érne!!!
Én erről beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!