Miért utálja mindenki ennyire Miskolcot/Borsodot?
Én Nyugat-Mo-ra születtem (szerencsére), sokáig csak hallottam a "keletről", mert kirándulni sose vittek arra. Felnőttként Lilafüredre elmentem pár napra. Nagyon tetszett,de ahogy láttam ez inkább a turistákra van kiélezve. Bementünk Miskolcra is két nap körülnézni. Nem mondanám, hogy csalódtam, olyan mint a híre. Sok a roma, némelyik utcánál elgondolkodtam, be merjek-e menni, egyikből ki is fordultam (valahol a belvárostól 10 perc laza sétára), pedig nem egyedül voltam.
Tavaly nyáron pedig egy nap elugrottunk arrafelé egy kis településre, gondoltuk kirándulunk egyet. A város kihalt volt, ha láttunk is embert az nem a napon barnult. Megtaláltuk az első úticélunkat, egy kiskastélyt. A kertjében épp (színes?) gyerektábor zajlott felügyelők nélkül. A kölykök vizes palackokat dobáltak a magasba unalmukban - az se zavarta őket ha valakit felbevág , majd mikor észrevették a kutyámat azt hittem lelopják a pórázról. Kb ennyi volt, indultunk haza.
Én biztos nem élnék azon a környéken semmi pénzért. Azt sem értem akik ott laknak hogy bírják, egyaltalán hogy lehet így élni.
Jajj már... egész életemet Borsodban töltöttem, Miskolctól 10 km-re lakom és Miskolcon dolgozom. Vannak itt cigányok? Igen, vannak. De azért amit itt lefestenek, hogy kb életveszélyes a környék, hát ne haragudjatok, nem tudom sírjak-e vagy nevessek. 😂 Engem soha semmilyen attrocitás nem ért. Ja, kanos cigány palik beszólogatnak, úristen, de nagy ügy. A legtöbbnek csak a szája nagy. Pesten hamarabb leszúrnak az utcán, mint Miskolcon.
Hja, fikázod Miskolcot aztán a Józsefvárosban a Tolnai Lajos utcában, délután 2-kor feltörték az öcsém autóját (400 méterre a kerületi rendőrkapitányság épületétől)
Na ez szép. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!