Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tegyek, ha nagyon idegesít...

Mit tegyek, ha nagyon idegesít, hogy egész délután és hétvégén egész nap itt van nálunk valaki a szomszédból és kávézik anyámmal?

Figyelt kérdés
Mindenkit idekaptatott és non-stop kávéztatja őket. Nagyon hangosan dumálnak, nem tudok koncentrálni sem. Hétvégén pedig felköltenek, reggel már itt vannak. A fél utca ide jár, és anyám ugyanazokat a történeteket meséli nekik újra és újra 100-szor. Röhögcsélnek és hangosan beszélnek, sokszor olyan ideges vagyok, hogy érzem mindjárt elpattan egy ér a fejemben. Anyám soha nem megy hozzájuk, mindig ezek a tyúkok tespednek itt. Már mondtam anyámnak, hogy mi lenne ha lennebb hagyná, és ne hívná ide annyit ezeket, de el lettem küldve a p*csába. És azt mondta, hogy minden nő ilyen és nekik kell a traccspartis kávé. Szóval nők, asszonyok, lányok, igaz ez, minden nő ilyen? Minden nő fél napokat kávézik a szomszédokkal? Szóval elegem van az egész szituból. Nem érzem magam biztonságban a saját házamban, inkább csak gubbasztok a szobában mikor itt ülnek a nyanyák, mert ha ki kell mennem az előszobába a WC-hez, vagy a konyhához és meglátnak elkezdenek hívogatni meg kérdezősködni, aztán rólam dumálni, nekem meg semmi kedvem hozzájuk. Szerintetek én reagálom túl, vagy tényleg tennem kéne valamit? Már régóta ez van, és annyira az idegeimre mentek, hogy kimondani nem tudom. Rémálmaimban is a kávézó asszonyok jönnek elő. Elegem van. Azt akarom, hogy vége legyen. Akárhogy. Bárhogy.

2021. ápr. 24. 19:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
29%
Az igen. Mas orszagokban meg torvenyserto talalkozgatni zart terben messze nem ilyen szar halalozasi arannyal.
2021. ápr. 24. 20:39
 12/14 anonim ***** válasza:
9%

Ha tiéd a ház:

- Anyuka, most mondom el utoljára, jól figyeljen! Ha még egyszer meglátok itt valakit, aki nem az én meghívásomra/engedélyemmel van itt, akkor szépen kidobom az illetőt, majd lecserélem a zárat, összepakolom anyuka cuccait és kibæszom a ház elé.

Mindezt nyugodtan és mosolyogva

2021. ápr. 25. 14:43
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól tartok, erre az anyuka válasza adott esetben az, hogy nek van haszonélvezeti joga, ga a gyereknek nem tetszik valami, akkor mehet ö!
2021. ápr. 25. 15:09
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Anyám is szeretett szomszédolni. Imádtam én is amikor rólam kezdtek el dumálni meg kérdezősködni.

Főleg ha magánügyekről, pl miért nincs pasim, mikor lesz gyerekem, miért nem lesz, miért miért miért

Miért van tetkóm, hogy fog ez kinézni öreg koromban?

Ha visszaszóltam én voltam a bunkó paraszt.

Volt amúgy hogy delikátot öntöttem a kávéba kibaxxásból :) tetszett mindenkinek

Majd ha elköltözöl jobb lesz.

Én most 26 vagyok, nem szomszédolok. Foglalkozzon mindenki a saját életével. Akkor szólok nekik ha gondom van velük...amúgy meg szarok a fejükre. A nevüket se tudom.

Tény hogy minden szomszédasszony összejár, ez a kis pletyi a legizgalmasabb dolog a kis életükben.

Nekem ez cseppet sem hiányzik.

2021. ápr. 26. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!