Pestre költözéshez mennyi pénz kell?
Vidéki vagyok nem igazán boldogulok. Ország keleti régiójában élek van egy kopott hondám karcsú fizetésem szép szoke barátnőm aki nagy labon el így aztán van megegy munkahelyem. De így meg hiányzók neki mert sose vagyok itthon szerinte. Na mindegy szóval gondoltam szerencse próbálok Pesten. Jobbak a fizuk 3 szakmam van dolgod ember vagyok mennyi pénzel induljak neki kb így értem mennyi ott az élet? Nyilván drága de fizu is jobb
Baratnomet itt hagyom legalabb megszabadultok tőle figyelj ő meg tanul kis buta meg én meg azért 26 os belevaló srac vagyok ;)
Hát ez nagyon sok mindentől függ. De mondjuk egy alap albérlet rezsivel együtt 120-150 körül van, elkérnek min.3 havi kauciót. Számoljunk 150-el, ez már egyből majdnem fél millió.
Erre jön még a kajálás, benzin, alap dolgok. Szerintem 6-700 ezerrel már jól megleszel.
Hát hogy baratnőm is beszállhatna arezsibe mert ő vesz meg minden szart meg folyton nyaggat, hogy mercire cseréljem a hondat stb szoval jo lenne magammal vinni mert ot is elzavarnam dolgozni hozna kis lovét aztan osztodna az albi koltseg ugyhogy megsem hagyom el :D Melo miatt szte keves a szex de napi 3 x is akarja nagy étvagya van amr vibratort is vettem neki de nem valtozott semmi :D Szőke meg szép igényes ugyhogy sok szarsagot megvesz 20 fajta krém 3 parfum minden 3 naponta uj ruha ha amr ott van etterembe kajal fozni am sme szeret igy aztan szorja apenzt bar meg tanul de na :D
Köszönöm mentek a zöldek .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!