Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Újfehértó vagy Hajdúhadház?

Újfehértó vagy Hajdúhadház?

Figyelt kérdés
Családommal költözés előtt állunk, és e két város jött szóba Nyíregyháza, illetve Debrecen közelsége és a jó vasúti közlekedés miatt. Hajdúhadházról sok rosszat hallani, Újfehértóról pedig nagyjából semmi konkrét infóm nincs. Akik ismerik a két települést, tudnának aktuális információval szolgálni? Lakosság "minősége" és közbiztonság a fő szempont (vannak-e kerülendő környékek). Munka az egyik megyeszékhelyen lesz. Esetleg még Téglás jöhet szóba...

2021. ápr. 21. 10:27
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
Újfehértó, mondjuk itt a járművezetők zöme nem tud vezetni, 80-90-el mennek a Debreceni, SzentIstv, Széchenyi utakon. Rendörség egy nagy nulla ami itt van… El tüntetnek bizonyítékokat bizonyos dolgokért cserében, plusz van egy két személy aki balesetet okozott már nem egyszer jogosítvány nélkül és még a mai napig is vezet… Tenni nem lehet ellenük semmit sajnos. Erősebb kutya khm khm tartsa a mondás. Ezektől eltekintve teljesen jó város.
2021. júl. 10. 21:45
 12/16 anonim ***** válasza:
50%
Én Újfehértón lakom és utálom. Az utak nagy része nem aszfaltozott, ami igen, azok is ramaty állapotban nagyrészt. Ahol én lakom, itt is földút van, minden tiszta por, nem győzök takarítani. Sokan tartanak állatot, rengeteg a legy, egy szallonát se lehet sütni emiatt. Télen meg lehet fulladni a füsttől, amit a házak kiokádnak. Jövőre költözünk el, az ország másik végébe. A lában többet be nem teszem ide.
2021. aug. 26. 19:25
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is Újfehértón lakom,

és valószínű maradok is.

Szintén földút...

Nem azt mondom, hogy utálok itt lakni, de szívesen elmennék innen, csak ideköt minden.

2021. aug. 26. 21:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Minket semmi nem köt ide, Nyíregyről jöttünk panelból, de senkink nincs itt, és csak annyival jobb, hogy nem dübögnek felettünk, mint a lakásban. Nekem már az egész Szabolcs megyéből elég volt, nincs már itt semmi jövőkép. Mi megyünk el jó messzire, alig várom.
2021. aug. 26. 21:28
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja és itt sokan tartanak lovat és sokszor mennek az utcában is lovas szekérrel. Ilyenkor úgy érzem itt magam, mint 50 évvel visszamentünk volna az időben...nem is értem, hogy vehettünk itt házat, nagy hiba volt.
2021. aug. 26. 21:31
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak Hajdúhadházat hagyd ki!!
2021. nov. 2. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!