Mennyiben más Romániában élni, mint Magyarországon?
Arra nagyon hogy tudd a nyelvet, mert semmit nem tudsz intézni magyarul, kisebb városokban, falvakban még angolul se.
Lassú közlekedés, nincs autópálya.
Egyébként semmi extra.
Mindenhol románul mondanak be mindent a hangosbemondókban. A vonatok elindulnak nyitott ajtókkal, az emberek biztonságára nem figyelnek.
A buszokon lökdösődnek, ordibálnak a románok.
A magyarokat nem kedvelik.
A pálya hiányát én is felírom, egy szem szakaszuk van, az is vicc, alig van pihenőhely, wc max minden 5. helyen, az is csak toi-toi. A többi út, főleg a harmadrangúak iszonyat állapotban vannak.
Sok a szemét.
Medvével nem fogsz találkozni, de viperával igen. Nagyon figyelj rájuk, inkább ne menj le a kitaposott úttól, én 1. nap majdnem ráléptem egy szép nagy példányra.
Lenéznek, ha magyar vagy. A nagyvárosiak annyira nem, de falun még túristaként megtűrnek a pénzed miatt, de sok kedvességet ne várj.
Suttyó módon közlekednek autóval, és ott szinte mindenkinek autója van, mert tömegközlekedés, pl. busz nem létezik.
A mélyszegénységre a putrira készülj fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!