Tegyük fel, hogy Európa nem lesz élhető xy év múlva, pl a migránsok miatt. Hova költöznél, hol éreznéd magad biztonságban?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 12. 22:45
1/13 anonim válasza:
Erdőben egy kunyhóban vagy a Marson
2/13 anonim válasza:
Figyu, mindenhol a "migránsok" lesznek.
EU és USA lakossága gyakorlatilag 50 éve változatlan (akkor még 2 milliárd ember élt a földön)
Azóta csak Afrika és Ázsia népe szaporodott úgy, hogy csak ez a kettő ma már 6 milliárd!!!
El fognak lepni mindent, nem lesz "tiszta" hely.
3/13 A kérdező kommentje:
Na, ma se fogok jót aludni.:D
2021. ápr. 12. 23:25
5/13 molnarmarcell21 válasza:
Mindig szórakoztató, amikor egy etelközi migráns sír más migránsok miatt :D
Ha a biztonság számít, Ázsiát ajánlom, ott messze a legkevesebb a gyilkosság.
6/13 anonim válasza:
Nyugi, a migráció nem feltétlenül jár együtt a közbiztonság romlásával. Nyilván generációkon átívelő módon kell perspektívát adni a bevándorlóknak, tehát az nem működik, hogy amíg pörög a gazdaság, addig "gyertek csak", aztán meg amikor nem, akkor "menjetek haza". Ezt kell megérteni és átvinni a mindennapokba. És akkor nem lesz gond.
7/13 anonim válasza:
Oda, ahonnan a migráncsok jönnek. Ha már mind itt lesz, akkor az egykori hazájukban pompás alkalom nyílik a békés, új életre.
8/13 anonim válasza:
Én Nyugat-Európában élek, tehát magam is migráns vagyok és tök élhető, remélem a szomszédaim is ezt gondolják, ha már pofátlanul idejöttem migráncskodni :D Túl sok TV-t nézel.
9/13 anonim válasza:
#8 nem az olyan migransokra értette, hnem a robbantgatókra,erőszakolgatókra
10/13 anonim válasza:
9 Az a helyzet, hogy a migránsok túlnyomó része ugyanolyan csendes kispolgári éetet él, mint ahogy pl én is. Még az unokáink generációja se fogja azt megélni, hogy Európa kifejezetten veszélyes hely legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!