Nem volt iylenbe részem, de ha ilyen lenne, akkor igen.
Szeretem az otthonba a privátságot, amibe a kert is beeltartozik, és zavaró ez a végtelenségig egymás hegyén hátán házak, kertek minden.
Semmi légtér már lassan.
2021. ápr. 10. 20:28
12/22 anonim válasza:
Igen, nagyon.
2021. ápr. 10. 23:12
13/22 anonim válasza:
Igen, de eszembe is jut, hogy fölös a dolog, mert ő is ember, gyarló, valamint legalább látja, hogy én is vagyok.
2021. ápr. 11. 07:03
14/22 anonim válasza:
Igen, zavar, főleg ha kimegyünk a macskámmal játszani, mert olyankor sokat beszélek hozzá és nem akarom hogy hülyének nézzenek 😅
2021. ápr. 11. 07:30
15/22 anonim válasza:
Engem már nem zavar. Jelentősen csökkentek a komolyabb nézeteltérések mindkét családdal - hála a türelmes és célratörő konfliktuskezelésemnek is valamelyest részben -, beszélünk néhány semleges dologról és ennyi.
2021. ápr. 11. 07:50
16/22 anonim válasza:
Igen. Tök normális szomszédaink vannak szerencsére, soha nem volt közöttünk semmiféle konfliktus stb., de nagyon zavar. Ha kimegyek a kertbe akármit is csinálni, akkor én nem azt akarom, hogy közben a szomszéd bámuljon, beszéljen hozzám, kommentálja mit csinálok stb., nagyon idegesít. Ahogyan te is mondod, rögtön elmegy a kedvem az egésztől, ha kint vannak.
2021. ápr. 11. 10:18
17/22 anonim válasza:
Annak ellenére, hogy jelentősen csökkentek a komolyabb nézeteltérések, mégiscsak kellemetlen beszólást kaptam ma délelőtt.
Próbálok apránként rávilágítani, hogy helytelenül ítél meg az illető, de csak lassan esik le neki a tantusz, hogy máshogyan gondolkodom az élet dolgairól, mint Ő.
Nehéz türelmesnek lenni néha, de hosszútávon remélhetőleg kifizetődik.
15-ös válaszoló voltam.
2021. ápr. 11. 12:41
18/22 anonim válasza:
Nem, mert nincsenek fóbiáim, se mindenféle alaptalan félelmeim, se szociofóbia, se semmi más ilyen szrság.
De úgyis lesznek sokak, akiknek igen, és azok majd bólogatnak a kérdésedre, te megnyugszol és abban a reményben zárkózhatsz be a szobádba, hogy ez fsza.
2021. ápr. 11. 13:28
19/22 anonim válasza:
ui.: és ha fsz szomszédaim lennének, akkor tudnám kezelni őket, vagy leszrnám a témát
2021. ápr. 11. 13:29
20/22 anonim válasza:
14. Úristen, velem is ez van! Én még énekelni is szoktam nekik; mindegyiküknek költöttem ilyen kis dalocskáiat, amiknek a dalszövegeik a neveik lényegében és azokat éneklem 😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!