Mit tehetnék? Elhatalmasodott a félelem az életemen az alattunk lakók miatt?
Tavaly nyáron költöztünk be az otthonunkba. 20 éves hitelt vettünk fel. Nyár végén megszületett a gyerekünk. Beszéltem az alattunk lakókkal néhány hónappal a baba megszületése után, hogy nem -e hangos/zavarja -e esetleg őket bármi a babával kapcsolatban. A válasz: nem. Az elmúlt 1,5-2 hétben azonban a poklol poklát is megjártam miattuk. 8 hónapos gyerekem fogai most bújnak ki. Egyik nap nagyon hangos sírásba torkollott az egésznapos nemalvás és a fogzás fájdalma. Kb. 2 percig csillapíthatatlan volt a sírás. Ekkor felkopogtak. Azóta minden este fürdetés után, ha leteszem a gyereket, azonnal elkezdenek zajongani, dübörögni, hajnalkg ordibálva beszélnek. Rólunk, hogy a babánk állandóan sír ... Senkit nem zavar ez a lépcsőházban jól láthatóan, csak minket. Pontosabban engem. Nagyon lelkis vagyok. Nagyon fáj. Nappal rettegek, hogy a mászni tanuló, fogzó kisgyerekem mikor fog hangosabban felsírni, vagy bármivel hangosabban játszani. Éjjel nem alszom, mert csak őket hallom. Fáj, hogy ilyenek. És a hitel miatt még lépni sem tudunk.
Mit tehetnék?
Márpedig annak van igaza, aki a kérdezőt kéri számon, hogy mégis mi a francért vállalt gyereket panelba. Amíg nincs mögötted egy izomerős anyagi háttér amit egy gazdasági világválság sem vihet el, plusz nincs egy családi házad meg kocsid, addig nem vállalunk gyereket. Előbb lerakjuk az alapkövet és csak utána a többi.
Nem erre való a panel, a panel alapjáraton olyan embereknek való, akik fingani is hangtompítóval finganak. Sajnos ilyen ember nincs, ezért minden panel sajnos élhetetlen és életre nem méltó hely. Az élet alapzajaira senki sem kíváncsi, nem vagyok kíváncsi arra, hogy a szomszéd mikor hugyozik, arra sem vagyok kíváncsi, hogy melyik oldalára fordul felettem hajnali 3-kor a szomszéd. Főleg nem egy gyerekre aki 0-24 sír, akkor már inkább öngyilkosságot követek el.
Panel családmentes övezet és kész.
Nyugi a te gyereked is fog dübörögni aztán nézhetnek, mikor el kezd futni ,ágyról, székről ugrálni, motorozni
Kaparni fogják a falat ez ilyen érthetetlennek ezt érdemlik .Kakild le őket ne verd magad adósságba majd ők költöznek...
Csinálj amit szeretnél, de ne csodálkozz, ha majd valaki 1-2 pofonnal fog reagálni.
Attól mert gyereked van, még nem a tiéd a világ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!