Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogy élték meg azok a kölzötés...

Hogy élték meg azok a kölzötést akik önszántukból hagyták el a szülőhelyüket és elköltöztek egy másik viszonylag távolabbi városba?

Figyelt kérdés

Nyáron fogom én is meglépni ezt. Elsődleges célom a komfortzónám elhagyása, illetve új ismeretségi kör kiépítése illetve új munkahely keresése. Természetesen az önállósodás is célom,23 éves vagyok.

Emelett az is érdekel, hogy honnan(megye is elég akár) hova költöztetek?

Köszi előre minden választ!

2021. márc. 30. 20:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Plusz:

Nincsenek C-s állampolgárok, nem félek, hogy hajnalban-este pl megerőszakolnak, ha problémám van, a rendőrök segítőkészek, de a random emberek is.

Nem az van, hogy elesel és felőlük meg is halhatsz, hanem többen is odajönnek, felsegítenek, orvost hívnak, ha kell (nem kellett, csak megütöttem magam a jégen).

Mindenki udvarias, a boltos is normális, nem búval bxott, stb...

2021. ápr. 5. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!