Svédországra kattintottam. Engem mindig is vonzottak a Skandináv országok, gyönyörű helyek, különleges mitológia, kultúra, rengeteg tradíció és az ott használatos nyelvek is nagyon tetszenek.
2021. márc. 28. 12:49
12/31 anonim válasza:
Japánban szeretnék élni,gyönyörű hely,érdekes a kultúra és nagyon szépnek találom a nyelvet.
2021. márc. 28. 12:54
13/31 anonim válasza:
Olasz mindig is tetszett.
2021. márc. 28. 12:58
14/31 anonim válasza:
Németország, szerencsére már itt élek:)
2021. márc. 28. 13:07
15/31 anonim válasza:
Swédországban már nemigen vannak tradíciók.
2021. márc. 28. 13:12
16/31 anonim válasza:
A legtöbb ország nekem uvyan olyannak tűnik, persze lehet nem igy van. Japán az egy másik világ. Mindenképpen csak japánba mennék ha tehetném ^^
2021. márc. 28. 13:43
17/31 anonim válasza:
Egyesült Királyság már meg volt, őszintén szólva már szabadulnék innen.
Ahova mennék (de nem választható a kérdésedben) az Portugália vagy Spanyolország (esetleg Olaszország, meg is jelöltem). Soha nem voltam ott és nem beszélem egyik nyelvet se (mondjuk tetszik a hangzásuk) de dolgoztam portugálokkal és barátságosak, a környezet odalent pedig valami gyönyörű (főleg Algarve, Portugália déli részén). Lisszabon dettó, a meredek utcácskák, a villamosok, a kikötők, valahányszor látom képen vagy videón úgy odamennék.
32/F
2021. márc. 28. 13:53
18/31 anonim válasza:
USA - Florida déli része
Olaszország
Spanyolország pl Tenerife
Görögország
Lényegében a fő, hogy meleg legyen télen is :D (Floridát imádtam novemberben, 28 fok, de Olaszország pedig szerelem).
Most Svájcban élek, nagyon szeretem, és nem hagynám itt, egy pici kincs, tiszta, biztonságos. Csak az a fránya hideg ősz-tél ne lenne :D
2021. márc. 28. 16:08
19/31 anonim válasza:
Svájcban lakom. Nem bántam meg.
2021. márc. 28. 18:25
20/31 anonim válasza:
Most tegye fel a kezét aki nem bírja a termálforrásban fürdőző makákókat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!