Ha egy idegen faluban vagyok gyalog akkor miért köszönnek nekem idegen emberek?
Figyelt kérdés
Gondolom nekik is leesik hogy nem vagyok odavalósi, mivel életükben először látnak. Akkor miért köszönnek?2021. márc. 17. 17:06
12/16 anonim válasza:
Városban nem köszönnek tudják hogy ott nem szokás. Egyébként pont ezért nem szeretem a falukat. Szerintem városba fogok költözni. Az sem tetszik hogy minden messze van nagyon.
13/16 anonim válasza:
Svajcban, Nemetorszagban, mashol is koszonnek falun. Elemi udvariassag. Egyaltalan nem hiszik azt, hogy ismernek, nem is kozvetlenek. Arrol van szo, hogy az a mennyisegu ember, aki szembejon, az nem tul sok ahhoz, hogy az amugy normalis szokastol eltekintsunk.
14/16 anonim válasza:
Mert még ősember szintjén vannak. Biztos betolakodó vagy.
15/16 anonim válasza:
Imádom a falusi emberek udvariasságát. Tudom nem minden régió egyforma, de például kirándulások alkalmával, amikor falun sétáltunk keresztül mindig ránk köszöntek és még szóba is elegyetek velünk, hogy hova valósiak vagyunk, merre tartunk. Útbaigazítást adtak. Jó utat kívánták, meg sok szerencsét. Én is sok szerencsét és jó egészséget kívánok minden ilyen kedves közvetlen embernek.
16/16 anonim válasza:
Falu és falu között is van különbség. Ahol én élek egy déli megyében,itt a faluban az emberek többsége pletykás, rosszindulatú, kétszínű, elég távolságtartóak is. Nézni néznek de nem köszönnek és én sem nekik. Persze akit azóta megismertem,annak persze köszönök. Nekem eleinte nagyon furcsa volt ez a köszönősdi, főként hogy megye székhelyről költöztem ide,de az nem jellemző szerencsére,hogy mindenki köszönnek. Viszont a Mátra, Bükk környékén kifejezetten közvetlen, kedves, útba igazító emberekkel találkoztunk falvakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!