Nem lesz bajom attól,ha a hypo-t a szobában tárolom,amiben alszok és ki van szúrva a kupakja?
Figyelt kérdés
Nem tárolhatom a konyhában vagy a fürdőszobában mert közös és ellopnák.Fent van a polcon,bár én lecsavartam és aztán visszaraktam a kupakját,úgy használtam,valaki mégis szúrt bele egy lyukat.2021. márc. 7. 01:16
1/7 A kérdező kommentje:
Amúgy nincs bent hypo szag vagyis nem érzem.
2021. márc. 7. 01:17
2/7 anonim válasza:
Egyszerűen ragaszd le valakivel.
3/7 A kérdező kommentje:
Becsomagoltam nejlonzacskóba.Nem értem minek kellett kiszúrni a kupakját,lecsavarom aztán vissza és kész.
2021. márc. 7. 01:28
4/7 anonim válasza:
Igen, én is ezt akartam tanácsolni, hogy tedd bele egy nejlonzacskóba, amit szorosan lezársz.
5/7 anonim válasza:
Hipo helyett sokkal kimelobb az ecetes felmosas /lemosas vizzel keverve.
A hipoban levo klor a nyalkahartyat karositja,a szemet is. Tobb profi uszobajnok lett latsskarosult vagy vak.
A hipot jobb,ha kidobod egy jol lezsrt flakobban a veszelyes hulladek taroloban.
6/7 A kérdező kommentje:
Azzal szoktam mosogatni az edényeket a mosogatószer mellett.
2021. márc. 7. 04:01
7/7 anonim válasza:
Én csak WC tisztítására használnám.
AZ ecet valóban kevésbé veszélyes. Most már nem dobnám ki a hipót, hanem elhasználnám, de utána ecettel helyettesíteném.
De mosogatásnál ezt is túlzásnak tartom, ha csak nem fertőző betegek használják a tányérokat, evőeszközöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!