Titeket nem zavarna, ha szinte lehetetlen lenne úgy elhagyni a lépcsőházat, hogy nem találkoztok össze pár bizonyos szomszéddal?
Figyelt kérdés
Mert engem így szociális szorongással rohadtul idegesít, ma is ki akartam menni biciklizni, de inkább lemondtam róla, mert ezek minden egyes nap egész nap a lépcsőházban b*sszák a rezet.....2021. márc. 6. 17:15
21/26 anonim válasza:
de ha kersz akkor megetetlek turos batyuval aztan beraklak otosbe es hazaig foglak szivatni
22/26 anonim válasza:
"álmomban két macska voltam és jól eljátszottam egymással"
Karinthy Frigyes
23/26 anonim válasza:
De, voltam ezzel így, aztán más típusú házba költöztem, h ne kelljen állandóan másokkal összefutnom. Én azt tudnám neked javasolni, hogy amikor mennél bicajozni, előtte játszd le a fejedben, ahogy kinyitod az ajtót, kimész, találkozol a lépcsőházban héderező alakokkal, majd elhagyod a házat. A módszer lényege, hogy az ember azért szorong, mert LEHET, hogy összrfut vadidegenekkel, DE ha már úgy készülsz rá, hogy elkerülhetetlen a találkozás, akkor meg tudod csinálni.
25/26 anonim válasza:
Van ám itt baj a toronyban... :-D
26/26 anonim válasza:
"Ízlések és pofonok, én személy szerint szeretem rajta a porcukrot, bár belélegezni elég szar."
Szar belélegezni a porcukrot??? Ne már az csudajó! Ja bocs, az nem porcukor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!