Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Vidéken rögtön herélés után...

Vidéken rögtön herélés után megeszitek a tököket vagy csak a kutyának adjátok?Nálunk szokás pörköltet csinálni a tökeiből nálatok hogy van?

Figyelt kérdés

Vidékre látogattam a barátommal igazi pesti srác.

Szombaton herélték a disznókat mi ilyenkor pörit csinálunk belőle.Vidéki lányként nagyon szeretem de csak frissen vágás után.Barátom megkóstolta de nem ízlett neki utána éhes sem volt.Városi emberek miért nem szeretik a belsőségeket mikor nagyon finom kaják vannak belőlük csinálva?

2021. febr. 28. 11:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nálunk is pörköltbe megy, de én nem szeretem.
2021. febr. 28. 14:00
 12/13 anonim ***** válasza:
64%

Azóta nem eszem "tököt", mióta:

1x régen voltam egy falusi zenekarban tubás, és valami helyi részeg nyomorult beledobta a véres kakasherét a tubámba. Erre hát, mivel el nem tudtam képzelni, hogy valaki ilyet mer tenni, felálltam és úgy állonb*sztam a tubával, hogy azonnal megszabadult ott helyben 2 fogától, azán erre egy akkora tömegverekedés lett ott, hogy ihaj-csuhaj-faty-faratty-fatty.

2021. febr. 28. 15:42
 13/13 Metionin ***** válasza:

12 Bazmeg xDDD

Amúgy ja, egyetértek azzal hogy ez nem ilyen városi-falusi dolog. Én falusias kisvárosban éltem 19 évig, disznónk is volt stb. de mindig undorodtam a belsőségektől mióta élek, pedig körülöttem mindenki ette. Sőt, a húsért se vagyok oda. Ezzel szemben tősgyökeres városi ismerőseim imádják a velőt, pacalt meg a hasonlókat. Szóval nem valószínű hogy a barátod megette volna ha faluban nevelkedik, hiszen megkóstolta és nem ízlett neki.

2021. febr. 28. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!