Hogy kéne ezt helyesen lereagálni? (Szomszéd összekutyagumizta az autónkat)
Előzmény: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1095..
Új kérdést írok ki, mivel már rájöttünk hogy mi az oka (elfoglaltuk a "helyét") és a következő lépésben gondolkodunk.
Nagyon szívesen megtorolnánk, persze, de egyrészt nem akarok lesüllyedni az ő szintjére, másrészt féltem a kocsit.
De nem akarom annyiban hagyni, hogy csak mert odaálltunk egy üres helyre (amiről honnan tudjuk, hogy valaki kisajátította?) az volt a válasz, hogy összemázolta a kilincset kutyagumival.
Mármint eleve nem volt jogos, hogy az a hely tilos mindenki másnak, de attól függetlenül írhatott volna egy cetlit vagy valami.
Mi lenne a helyes lépés most? Szóljak a közös képviselőnek, vagy írjak neki egy üzenetet magam? Lenne valami eredménye?
Én becsöngetnék hozzá és lemagyaráznám neki, hogy közterületen nincsenek saját parkolók. Ha nem tetszik neki valami, akkor meg szóljon.
Ez a kultúrált megoldás. De azt hiszem én inkább gyűjtenék 1 adag szart és elkenném a lábtörlőjén, mert az ilyen prosztó paraszt csak abból ért.
Becsengetnek hozzajuk, es elmondanam, hogy ha nem hagy fel az akcioival, akkor 2 dolog fog tortenni.
1.kutyaszar kerul oda es akkor, amikor es ahova a legkevesbe szamit ra.
2.fenykepet keszitek az esetrol, es osszevagva a szomszedom arckepevel facebookon kozzetennem, hogy milyen kedves emberrol van szo, termeszetesen az emlitett szemelyt betagelve.
"fenykepet keszitek az esetrol, es osszevagva a szomszedom arckepevel facebookon kozzetennem, hogy milyen kedves emberrol van szo, termeszetesen az emlitett szemelyt betagelve."
Ő meg jó keményen beperel rágalmazásért, becsületsértésért, és még meg is nyeri.
A kocsit azért ne féltsd annyira...neki is van (tehát ugyanolyan könnyű célpont, mint a tied) :)
Lesd ki, ez legyen az első.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!