Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Első emeleti lakó bejön és...

Első emeleti lakó bejön és üvöltözik az üzletbe, legközelebb hívjam rá a rendőrt?

Figyelt kérdés

Már 30 éve működő, 7 emeletes panellakás földszintjén dolgozom egy hús és hentesáru nagykereskedésben. Az előző első emeletes lakót sikeresen elűztük, mert annyira utált minket, hogy anno ürülékkel kente be a kilincset, kipukkasztotta az összes teherautónk gumiját és az ablakainkat is bedobálta éjszaka. Azóta minden is be van szerencsére kamerázva, ilyen újra nem történhet be, meg ez az elmebeteg elköltözött szerencsére. Viszont 2 éve ez az új család beköltözött. Ők is ugyanúgy utálnak minket. Mivel mindenhol kamera van, ártani nem ártanak, viszont már olyan "idegösszeroppanást okoztunk nekik", hogy a fiatal felnőtt srác minden reggel 5 körül (amikor nyitunk, jönnek a teherautók, pakolunk, kezdődik az élet, hangosak vagyunk) az ablakon keresztül üvöltözik kifele mindenféle "szépségeket". Ezután amikor a vásárlók is jönnek, olyan 8-10 között, bejön és üvöltözik velünk 5-10 percig, a vásárlók szeme láttára. Már úgy kell a hülyéjét kiparancsolni. Tuti, hogy holnap is ugyan ez lesz.

Miért üvöltözik? Mert minden nap neki is 5-kor kell kelni és ez bántja, mert hát minden felhallatszik hozzá. A teherautók az ablaka alá állnak, a pakolás róla hogy húzzuk a földön a rekeszeket, a rekeszek földre vagy csövekre csapkodása az üzletben, minden amit egy ilyen üzlet tud kiadni magából. Emellett zavarja, hogy sokszor kiabálva kommunikálunk egymással, máshogy sokszor nem is lehet. Természetesen Ő hibája, hogy egy lakhatásra alkalmatlan lakásba költözött, mi voltunk itt előbb és nem kéne ezzel minket okolni.

Szerintetek amint jön holnap, hívjam a rendőröket rá? Esetleg még a youtubera is gondoltam, hogy felveszem és kiteszem az idiótáját, bár félek a személyi jogoktól.

2021. febr. 7. 16:12
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/213 anonim ***** válasza:
100%

Ezen mit csodálkozol?

Nem mindenkinek van kedve hajnal 5-kor fenn kukorékolni, mikor megtehetné azt is, hogy még aludjon. Másik, hogy idióta volt az is, aki engedélyezte, hogy lakóházak alá költözzön bármilyen üzlet is, persze manapság nem divat figyelembe venni mások nyugalmát.

És az is tény, hogy nem sok esze van annak, aki ilyen helyre költözik be, hisz tudhatta volna, hogy ahové emberek csődülnek valamiért, ott zaj is van és idegesítő. Gondolom az is felhallatszik, ha épp a bérddal csapkodjátok a húst. Szóval elhiheted hogy semmi élete az ottlakóknak tőletek. Nektek nem lenne keresnivalótok ott. Az üzlet legyen külön, meg a lakóház is legyen külön.

2021. márc. 13. 06:21
 62/213 anonim ***** válasza:
97%

Hogy összevesztetek a piros Citroenessel, akit akadályozott a teherautó. Konkrétan elálltátok az utat teljes egészében, olyan jó volt látni hogy leordította a fejeteket :D De persze nektek állt még feljebb.

#61 Anyám akarata volt sajnos a nyerő. Nem tudtam réhatni, hogy túl gyanús az ár. De az is igaz, hogy 25 évig kertesházban éltek és elfelejtették, hogy mit kell egy panelon nézni. Meg hétvége volt, a bolt nem volt nyitva és így arról sem tudtunk, hogy itt van. Vagyis elkerülte a figyelmünk. És igen, minden is felhallatszik.

2021. márc. 16. 13:33
 63/213 A kérdező kommentje:
Elég már, unalmas vagy haversrác. Szerintem fejezzük be itt és most ezt az egymás ócsárolását, mert csak magadat égeted és feleslegesen hozol ránk rossz hírt. Inkább fogadd meg amiket írtam vagy fogadd el a helyzetet. Bocs a mostani hangosságért, én is megsüketülök itt de ezzel jár a munka. Ha te is dolgoznál és nem az egyetemen lopnád a napot, tudnád hogy megy ez. Legalább már kultúráltabb vagy és nem ordibálsz, megy ez a fejlődés dolog. Szóval konklúzió: Megszoksz vagy megszöksz.
2021. márc. 18. 10:21
 64/213 anonim ***** válasza:
95%
Adjátok el a lakást szintén áron alul lehetőleg putris 8 gyerekes családnak, ahol a gyerekek egész nap visítva félmesztelenül rohangálnak a ház előtt meg úgy dübörögnek felettük mint a lovak. Aztán legyenek boldogok egymással.
2021. márc. 18. 14:24
 65/213 eakos1 ***** válasza:
100%
Számomra is furcsa egy kicsit, hogy miért nem lehet egy autóra való árút benn összekészíteni és akkor nem kéne talán kiabálni. Valamint miért kell a ládákat a földön húzni, miért nem lehet egyből kiskocsira rakni. Kismértékben talán lehetne az együttélésen javítani.
2021. márc. 20. 19:11
 66/213 anonim ***** válasza:
93%

Hú ez nagyon durva állapot, olvastam már korábban is az esetről. Azt sem értem, hogy miért lehet arra hivatkozni, hogy ők voltak ott előbb. Ezek szerint már 30 éve tart miattuk ez az áldatlan állapot.

Még valami nagyon furcsa nekem, hogy a kérdező az írása alapján nem egy hentes, vagy rakodó munkás, ugyanis a helyesírása ahhoz túlzottan jó. Még a szellemi munkát végzők között is nagyon sok a rosszabb helyesírással rendelkező. Szóval szerintem a kérdező nem a húsboltban dolgozó, hanem a felső lakó. Egyébként meg a lefizetett bírók kapjanak cifrafosást valahányszor igazságtalanul ítélkeznek.

2021. márc. 20. 20:44
 67/213 anonim ***** válasza:
100%

22-es válaszod elküldi valaki a fogyasztóvédelemnek és kimegy a nébih csekkolni az összes húst.

Amugy van egy ami ellen ti se tehettek es ha ezt az emberek meglépik akkor ti rolozhattok.

2021. márc. 21. 14:45
 68/213 anonim ***** válasza:
100%

Ja és van még egy módja.

67-es vagyok.

2021. márc. 21. 15:54
 69/213 anonim ***** válasza:
100%
Ti amúgy bontjátok a házat? Mert hogy hajnali 5 óta remegnek a falak a rekeszdobálástól, ami most olyan mintha kalapáccsal vernétek a falat. Meg amiket húztok a földön órákon át, már lezsibbadt a lábam tőle úgy remeg az egész padló és fülsüketítő is, fájnak a füleim már. Meg mit kell ordítani, mint egy óvodás? Ennyit hallok órák óta: "OÁOÁOÁ" meg "ÉŐÉŐÉŐ". Azt már meg sem kérdezem, hogy ha épp nincs teherautó (tudom, hogy ma még jön minimum 4, eddig volt 6 ugye és azt írtad, hogy 10-et fogadtok hétfőn), akkor minek kell üvöltve kommunikálni egymással az üzletben? Ja és köszönjük a hús szagot, amit felküldötök a WC-be, de már WC-re se merek menni, mert elhányom magam a bűztől, amit ti csináltok oda. Szerintem én felakasztom magam. Semmi esélyem sincs elköltözni rövid időn belül, még 1,5 év minimum a diplomámig és aztán még dolgozni is kéne 3-4 hónapig. Én ezt nem bírom. Sírógörcsöm van már.
2021. márc. 22. 12:36
 70/213 A kérdező kommentje:
Az a "hosszú rozsdás trombitáló" hang az a rekeszek földön húzása az egész üzleten át. Nekünk is fülsüketítő, nem csak neked. Nem kérünk az üvöltözésedből mellé. És nem a radiátorokat "baszkodjuk" hanem a rekeszek néha a csövekhez csapódnak. Ássuk már el a csatabárdot, nagyon unalmas és idegesítő az őrjöngésed. Tudom hogy neked is a mi őrjöngésünk, de a mi őrjöngésünk szükségszerű, a tiedet meg tartsd meg magadnak, ne minket traktálj ezzel.
2021. márc. 29. 19:03
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!