Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Első emeleti lakó bejön és...

Első emeleti lakó bejön és üvöltözik az üzletbe, legközelebb hívjam rá a rendőrt?

Figyelt kérdés

Már 30 éve működő, 7 emeletes panellakás földszintjén dolgozom egy hús és hentesáru nagykereskedésben. Az előző első emeletes lakót sikeresen elűztük, mert annyira utált minket, hogy anno ürülékkel kente be a kilincset, kipukkasztotta az összes teherautónk gumiját és az ablakainkat is bedobálta éjszaka. Azóta minden is be van szerencsére kamerázva, ilyen újra nem történhet be, meg ez az elmebeteg elköltözött szerencsére. Viszont 2 éve ez az új család beköltözött. Ők is ugyanúgy utálnak minket. Mivel mindenhol kamera van, ártani nem ártanak, viszont már olyan "idegösszeroppanást okoztunk nekik", hogy a fiatal felnőtt srác minden reggel 5 körül (amikor nyitunk, jönnek a teherautók, pakolunk, kezdődik az élet, hangosak vagyunk) az ablakon keresztül üvöltözik kifele mindenféle "szépségeket". Ezután amikor a vásárlók is jönnek, olyan 8-10 között, bejön és üvöltözik velünk 5-10 percig, a vásárlók szeme láttára. Már úgy kell a hülyéjét kiparancsolni. Tuti, hogy holnap is ugyan ez lesz.

Miért üvöltözik? Mert minden nap neki is 5-kor kell kelni és ez bántja, mert hát minden felhallatszik hozzá. A teherautók az ablaka alá állnak, a pakolás róla hogy húzzuk a földön a rekeszeket, a rekeszek földre vagy csövekre csapkodása az üzletben, minden amit egy ilyen üzlet tud kiadni magából. Emellett zavarja, hogy sokszor kiabálva kommunikálunk egymással, máshogy sokszor nem is lehet. Természetesen Ő hibája, hogy egy lakhatásra alkalmatlan lakásba költözött, mi voltunk itt előbb és nem kéne ezzel minket okolni.

Szerintetek amint jön holnap, hívjam a rendőröket rá? Esetleg még a youtubera is gondoltam, hogy felveszem és kiteszem az idiótáját, bár félek a személyi jogoktól.

2021. febr. 7. 16:12
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/213 anonim ***** válasza:
100%
[link] Itt a tegnapi videó
2021. máj. 11. 13:27
 132/213 anonim ***** válasza:
87%

Többen írták már, hogy szerintük a kérdést kiíró is a lakó, nem a melós a boltból, szerintem is amúgy, egy hórukkos melósnak vagy hentesbolti segédmunkásnak nem ilyen a szókincse, helyesírása, meg nem azzal foglalkozik reggel 9-kor mikor a boktban van, hogy itt válaszolgat a lakónak, ideje se lenne rá a zajongás meg a bolti munka közben:P Inkább a lakó személyesíti meg itt az utálata tárgyát, minden negatív, pszichopata tulajdonsággal felruházva azt.

De, a topic attól függetlenül jó, jól szórakoztam rajta :)

Legális megoldás is van egyébként a problémára, nagyon egyszerű - bár MOST JELENLEG még nem megvalósítható, de valószínűleg rövid időn belül igen.

Ha valóban van 30 ember, akiket ez ugyanúgy zavar a házban, petíciókat írtak (vagy nem is feltétlenül kell, lehet család, apuka-anyuka, rokonság, haverok stb. is ha vállalják hogy odamennek) nos akkor azokat az embereket kell megkeresni.

Minden napra be kell jelenteni a rendőrségen tüntetést, közterületfoglalási engedélyt kell kérni a bolt előtti területre, kipakolni oda székeket, asztalokat, oda állni az utcában a bolt elé. Ez arra az időszakra essen, mikor rakodni szoktak a teherautókkal, olyan 1-2 óra hosszáig. Minden munkanapra más lakó jelentse be a tüntetést szervezőként. Természetesen egész napra nem lehet ott elzárni az utat a forgalom elől, de hát ez nem is cél ugyebár, majd behajtanak AZUTÁN, hogy ti gyakoroltátok az alkotmányos gyülekezési jogsitokat:P Arról meg nem tehettek, hogy ti pont akkor szerettek tüntetni mikor ők rakodnának, senkinek semmi köze hozzá, hogy ti mikor szeretnétek:P Ha be akarnak jönni erővel, szépen megkérni a rend őreit, hogy hajtsák el őket a fenébe, nektek érvényes közterületfoglalásitok van eddig meg eddig, nem érdekel, hogy elférnének, be tudnának jönni, ne zavarják a rendezvényt zajjal, kipufogógázokkal, pont azért foglaltátok le a közterületet:P Ha megváltoztatják a nyitvatartásukat, hogy később kezdhessék a rakodást, nos, akkor meg onnantól kezdve akkorra szervezni a tüntetéseket. Lehet egypár tüntetést nap közben is tartani néha, ott felhívni az arra járó vásárlók figyelmét, hogy ez a bolt mennyire ellehetetleníti az itt lakók életét, pont azért tüntettek.

És hogy miért nem alkalmazható ez a megoldás jelenleg?

Nos, azért, mert a vírushelyzet miatt jelenleg minden gyülekezés tilos, tüntetni se lehet.

De ez már valószínűleg nem lesz így sokáig, addig meg lehet beszélni a résztvevőkkel, hogy ezt csinálnátok majd.

Pár hónap után, ha minden nap megakadályozzátok, hogy rakodni tudjanak nyitás előtt, szerintem becsukják a boltot és elmennek máshova.

Kész-passz.

2021. máj. 11. 14:26
 133/213 anonim ***** válasza:
92%
Dehogy a lakó írta a ki a kérdést, ez baromság. Vagy ha igen, akkor elég beteg.
2021. máj. 11. 15:16
 134/213 anonim ***** válasza:
92%
Nem én írtam ki, nekem is csak küldték, azért tudok a kérdésről.
2021. máj. 11. 16:45
 135/213 anonim ***** válasza:
100%
Le akartam ma menni üvöltözni velük egy sort, mert olyan hangosan pakolnak, hogy az egész 7 emeletes panel órák óta rezonál és össze akar dőlni. Erre a sarkon 2 "kétajtósszekrény méretű" kancigány fogadott, hogy akkor idáig és netovább, lehet megfordulni "öcsisajt". Eldobom az agyam...
2021. máj. 12. 12:30
 136/213 anonim ***** válasza:
100%
Mondtam én hogy cigány
2021. máj. 12. 13:52
 137/213 anonim ***** válasza:
100%
A teherautósok azok voltak. A dolgozók szerintem nem azok, csak simán suttyók, szerintem ezek a teherautósok voltak akik utamat állták.
2021. máj. 12. 16:46
 138/213 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: de elvégre te laksz felettük, ha már ők így is-úgy is ellehetetlenítik az életed, akkor viszonozd már a szívességet nekik! Én minimum téglákat kötöznék a lábamra és úgy trappolnék egész álló nap. De úgy istenesen, igazából odakúrnám a lábamat minden egyes lépésnél. Mondjuk ha ezt téglával csinálod, megrongálódhat a padló, de simán mezítláb ha odavered a lábad is fszán tud dübögni. Plusz fognék egy mélynyomót, letenném a földre és max hangerőn bömböltetném pl Kasza Tibitől a Költözz el című számot vagy valami jó kis kerítésszaggató metált. Az összes létező módon idegelném őket, amivel csak lehet. Ha már ők ekkora büdös suttyó prolik, akkor te se könnyítsd meg az életüket!
2021. máj. 13. 00:53
 139/213 A kérdező kommentje:

Csak emlékeztetlek, hogy holnap hétfő van, remélem vettél füldugót, mert pénteken a bolt előtt sírtál, hogy nem vettél füldugót és anélkül meg "kibírhatatlanok" vagyunk :) Csak mondom szólok, hogy ha nem vettél, légyszike ne gyere reggel üvöltözni, így is kialvatlan leszek és jobban fog minden irritálni, szóval nézd el, ha mindenért k*rvaanyázok torkom szakadtából és mindent hanyagul lecsapok a földre :)

Amúgy meg reagálok ezekre a nevetséges tanácsokra: Tüntikézés nem fog menni, engedélyt fix nem kaptok, mert dolgozó embereknek okoztok vele anyagi kárt, így engedély nélkül pedig oszoltat a rendőr abban a pillanatban, ahogy hívjuk őket, fénysebességgel.

Felőlem dörömbölhet. Ritkán halljuk csak, mert olyan hangzavar van az üzletben a munkaidő 90 százalékában, hogy nem halljuk meg. Sokat nem ér. Válaszolók, már írtam, ez egy vesztett meccs a lakónak. Fociban sem lehet megfordítani 100-0 állást 1 perc alatt. És ez pontosan ilyen. Ha már valakinek akartok érdemleges választ adni, az legyen nekem, hogy mivel tartsuk távol ezt a lúzer lakót (erről is szól a kérdés amúgy, teljesen más merre ment az irány).

2021. máj. 17. 00:42
 140/213 anonim ***** válasza:
100%
Rohadjatok meg.... Nem, nem vettem sajnos. Nem is tudok aludni 5 óta, mert olyan hangosak vagytok, hogy a falat kaparom már, pedig 3-kor tudtam csak lefeküdni. Tényleg mindennek is szidod a felmenőit... *PUFF valamit izomból lekursz a földre: K ANYÁD TE SZAR!!!* Ja és persze úgypakoltok megint, mint a vadállat. Elegem van az életből, ez nem élet...
2021. máj. 17. 08:29
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!