Miért akar a legtöbb fiatal Budapestre költözni?
Ja, viszont van munkalehetőség (már amennyi), amiből a magasabb lakhatási költséget ki lehet fizetni.
Bivalybasznádon hol tudnék dolgozni? Hiába olcsó az albérlet...
Engem az motivál, hogy odaköltözzek akár, hogy ott azért nagyobb a nyüzsgés, több a szórakozási lehetőség, több embert tudok megismerni, szerintem sok gyönyörű környék van Budapesten és még sorolhatnám.
Most egy nagy megyeszékhelyi városban élek születésem óta és már úgy érzem kicsit "kinőttem", minden helyet ismerek stb.
Talán miután befejeztem az egyetemet én is odaköltözök :)
20/L
Ugyanaz motivál mint a 3. választ.
23/F
Én 150 ezres városban éltem előtte, és nagyon nehéz volt munkahelyet találnom, fele annyit sem keresve, mint utána Budapesten, és előrelépési lehetőségek sem voltam. Diplomás munkakörökben teljesen más területeken is ugyanez volt.
Pláza, bevásárlóközpont persze volt. Csak a munkahelyeken kívül még nem volt kultúra, a kettő színház ami volt, vagy tetszett, vagy nem, leginkább nem, mert mindig csak ugyanazokat a klasszikus darabokat játszották ugyanúgy. Budapesten meg ízlés szerint válogathatok, ugyanez art mozikból is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!