Hol érdemes élni ma Magyarországon belül? (Szempontok lentebb)
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy a lentebb szempontok alapján hová lenne érdemes költözni Magyarországon belül? (családról van szó, és Budapest kizárva)
-legyen nyugis, zöld területekben gazdag város
-legyen víz a közvetlen közelben (tó vagy folyó)
-legyen lovaglási lehetőség
-legyen nagyon jó oktatás ovitól legalább a középiskoláig. Plusz ha van egyetem.
-jó ha van hegység, hegyvidék a közelben
-legyen jó infrastruktúra
-legyen barátságos város
-fontos, hogy ne legyen sok a cigány (főleg az aljaréteg)
-és fontos, hogy legyenek oktatási, szórakozási lehetőségek kisgyermekesek számára (kiépített játszótér/ház, táborok, stb)
-illetve ami az egyik legfontosabb, hogy legyen helyben vagy közelben kiváló egészségügyi ellátás
Lenéző és menjetek külföldre kommentekre nem vagyok kíváncsi, a válaszokat előre is köszönöm.
Ugyanezt próbáltam elmondani, igaz, némi hiányossággal
Nyíregyháza, ott van zöldnek a Bujtos, illet Sóstó és a Sóstói parkerdő. Megyei eü központ, oktatókórház van, rengeteg óvoda és iskola különböző nehézséggel, sokféle szakmai lehetőséggel. Itt a Nyíregyházi Egyetem, de Debrecen is csak 50 km. Lovarda is van több is. Van gyógy-, strand- és tófürdő
Hegy igaz nincs, de Tokaj innen 35 km, végig van bicikli út is, de ha 1 órát autózol északnak, ott már vannak komolyabb emelkedők is.
A város élhető, folyamatosan fejlődik, roma akad, de azok inkább 1 részén laknak. 6 éve költöztem ide és nem bántam meg.
Köszönöm a válaszokat!
Budapestre nem vágyunk egyáltalán, így csak vidék jöhet szóba. Valószínűleg nyugatabbra fogunk nézelődni.
Ha a hegyekről le tudsz mondani, gyere Szegedre.
Vannak sajnos cigányos környékek, meg a legendás Lestyán família a mars téren, de nem vészesek, ki lehet bírni. Nem azok a késelős fajták, csak irritálóan tarhálnak.
Ezt a kettőt leszámítva minden van amit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!