Keresnék egy olyan munkahelyet ahol biztosítanak szállást a munkához.
2021. jan. 24. 17:18
2/14 anonim válasza:
Én világgá mennék szerintem :) mindig is vonzott a világgá menés gondolata. Oda megyek, azt csinálok, amit akarok, ott maradok ahol és ameddig kedvem tartja. A 250 ezer forintból pöpec túlélő felszerelést tudok vásárolni, és megvan John "Lofty" Wiseman túlélési szakkönyve is, tehát vélhetően tudnék boldogulni. Amerikában egész hobó-közösségek vannak, akik már hosszú évtizedek óta vígan elvannak így.
2021. jan. 24. 17:25
3/14 anonim válasza:
Bármelyik gyárban felvesznek kb. azonnal.
Bérelsz a környéken egy szobát havi pár 10k-ért és éppen túl tudod élni az első hónapot, utána már van bevételed
2021. jan. 24. 17:25
4/14 anonim válasza:
Munkásszállás vagy hostel rögtön, vagy bérelni próbálnék egy szobát egyből 2 hónapra, 40-50/hóért.
Két napon belül megpróbálnék valami gyors munkát szerezni, portás-vagyonőr, Neki, csomagolás, összeszerelés, stb.
Akár takarítónak is, szükség nagy úr ha sietősen kell távozni és nem vagy köteles elhagyni a hajót ha éppen kiköt otthon.
2021. jan. 24. 17:42
8/14 anonim válasza:
Mennék Ausztriába.
2021. jan. 24. 17:44
9/14 anonim válasza:
Tény, hogy önálló albérlet ennyiből nem jön ki, de egy szoba szerintem még 2 havi kaucióval is.
2021. jan. 24. 17:56
10/14 anonim válasza:
Én külföldre mennék dolgozni, de sajnos most ez a korona miatt elég nehéz. Szóval én is a szállásos gyári melóra szavaznék, a külfölddel várnék még fél évet. Közben nyelvet tanulnék, ha nincs nyelvtudás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.