Melyik város a "legélhetőbb" a felsoroltak közül?
Jövőre megyek egyetemre, és már vannak elképzeléseim hogy melyik városba szeretnék jelentkezni, de azért kíváncsi vagyok hogy pénzügyileg, vagy esetleg diákmeló szempontjából melyik város megélhetőbb.
A városok:
Debrecen(ez lenne hozzám a legközelebb)
Szeged
Pécs
Budapest(mondjuk ezt nem is kell részletezni, mert egyértelmű hogy ez a legdrágább)
Leginkább diák szemszögből lennék rá kíváncsi, de mást is szívesen meghallgatok aki a felsorolt városok valamelyikében él, vagy csak van valamilyen összehasonlítási alapja.
Szeintem is Szeged,bár nem a poltika miatt:)
A napfény városának is szokták hívni,lévén,hogy az országban itt süt a legtöbbeta Nap. Illetve még pezseg az élet a diákoktól,diákvárosank is szokták hívni.
Mondjuk Debrecen is nagyon szép város.
Én Debrecenben tanultam, nagyon jó a diákélet ott is.
Szegedre is járt néhány barátom, csak jókat mondtak róla, szerették az ottani egyetemi életet.
Budapest pedig a sok lehetőség miatt mindenképp jó, így diákélet szempontjából is. (Amúgy itt lakok.)
A felsoroltak közül Pécsről nem tudok nyilatkozni, oda nem járt ismerősöm sem.
Lehet benne valami,bár most legyünk objektívek:)
Igen,Debrecenben is pezseg az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!