Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szívesen laknátok ott?

Szívesen laknátok ott?

Figyelt kérdés

Annapolis Maryland állam fővárosa, egy kis amerikai város, kb. 40.000 ember él ott. Szerintem szép, hangulatos hely.

[link]

2020. dec. 23. 15:00
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

2-es válaszolónak meg küldeném ezt Maryland állammal kapcsolatban. Amit mond, gyakorlatilag semmi nem igaz belőle. (Valószínű, hogy az összes többi sem.)

[link]

2020. dec. 23. 21:09
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

En nem koltoznek oda foleg nem a belvaros alapjan, ugyanis kicsi az eselye hogy a belvarosban lesz lakasod/hazad es ha nem ott veszel hazat hanem a varos kinti reszen akkor meg nem tok mindegy milyen a belvaros? :D

Mi 100.000 lakosu varosban lakunk csak joval delebbre masik allamban. Nem is jartam meg a belvarosba mert kb semmi nincs ott 1-2 ettermen kivul meg nehany bank, birosag,stb.

Minden mas mint pl aruhazak, plaza a varos kulso reszen van.

2020. dec. 24. 02:28
 23/25 anonim ***** válasza:
12%
Én szívesen költöznék az usába, a sok negatívum ellenére is, engem vonz az hogy ott nem szabályoznak mindent is, hagy megvédhetem magam, ha jogos, hogy szinte olyan kocsival járhatok amilyennel akarok ha megfelel az alap követelményeknek, hogy nem kellene fel evig papiroznom ha akarok egy rohadt garázst
2020. dec. 24. 11:22
 24/25 anonim ***** válasza:

Az egészségügyi helyzet tényleg nem a legjobb az USA-ban, de ott legalább gyorsan és precízen, magas szakértéssel kapsz ellátást majdnem mindenhol. Amúgy ha megfizeted a drágább egészségügyi biztosítást, akkor nem kell neked külön fizetni még rá és állják a biztosítók az egészet. De ehhez az kell, hogy bizony a legdrágább TB-t kell fizetned. Ami lehet 600-800 dollár is havonta.

Minimálbérért vagy Mekis fizetésért sehova nem érdemes költöznöd, így az usába se. Viszont magas papírokkal, jól fizető helyen a határ a csillagos ég, amit megkereshetsz. Kezdőként is kereshetsz hatalmas összeget, akár 2500-3000 dollárt is. IT-ban az átlag 4000 dollár. Itthon van egy határ, ami fölé nem mehetsz. Keresel kezdőként mondjuk 130 ezer forintot, majd lehet eléred a 300 ezret. De lehet nem. Ott viszont lehet egy 300 milliós piacod minimum.

Az se mindegy, hova költözöl. Új-Mexikó olyan, mint Borsod itthon, viszont Minnesota vagy New Hampshire pedig Norvégia és Svájccal versenyeznek.

Lövöldözések elhanyagolhatók. 500 halott a 300 millióbol... Pont ugyanannyi van arányaiban, mint késelés itthon. Csak ott a média szabad, és nincs olyan, hogy hírblokád, mert kényes a téma.

2021. jan. 9. 01:34
 25/25 anonim ***** válasza:
2023. márc. 28. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!