Mit tennétek a helyemben ? Jelenleg egy viszonylag kicsi albérletben lakom, egy szobát bérlek, többen vagyunk a lakásban.
Figyelt kérdés
Van, akivel jobban kijövök, van, akivel kevésbé, de inkább semlegesnek mondanám. Nos, alapvető nehézséget jelent nekem együtt élni másik emberrel, egy lakásban élni plusz 1-2 emberrel ahhoz tudnám hasonlítani, mintha egy egész hámozott citromot kellene egyhuzamba megennem. Nem feltétlen mondanám magam antiszociálisnak, de az együttlakásra allergiás vagyok, még egy baráttal se nagyon vállalnám be lehet, mert ott is előbb-utóbb egymás agyára mennénk. Haza nem mehetek, elköltöztem, és amilyen otthoni hangulat van ott (hosszútávon feszültség, kiabálások, veszekedés) a hazaköltözés sem opció, pláne hosszútávra.2020. dec. 3. 15:11
11/15 Metionin válasza:
Ez az együttélés velejárója. Hidd el, én se voltam boldog attól hogy 9 évig idegenekkel lakjak egy szobában de ha muszáj akkor muszáj. Még mindig jobb volt mint a szüleimnél akik éjjel-nappal ordítanak. Úgy kell felfogni mint ideiglenes állapotot és akkor kicsit könnyebb. Meg gondolj arra, hogy a másik is szagolja a te xarodat :D
12/15 A kérdező kommentje:
11: Az enyém az szappanillatú, az más :D :D :D :D :D
2020. dec. 3. 18:51
13/15 A kérdező kommentje:
Nem túl kellemes ha a wc-n épp nagy dolgot végzek, gyártom a sült kolbászt és ő pont akkor akarna menni xarni. Vagy ha nekem vam hasmenésem és ő foglalja el a fürdőszobát. 2 embernek általában eltérő életritmusa van és ez sajnos sokszor ütközik. Hűtőben 3 polc helyett 1 polc, magánélet nuku, és még egy jót fingani se tudok, mert áthallatszik a falakon.
2020. dec. 3. 20:56
14/15 anonim válasza:
Én nem igazán értlek!
Az elején kész tényként közölted, hogy
"Jelenleg egy viszonylag kicsi albérletben lakom, egy szobát bérlek, többen vagyunk a lakásban."
Utána már meg úgy írsz, mintha csak a lehetőségét fontolgatod.
15/15 anonim válasza:
Wc: gyujts papirdobozt es abba. Majd kidobod,ha szabad a wc.
Huto: nalunk mindenkinek van egy polca es nem nyulnak egymas cuccahoz. Meg a furdoszobaihoz se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!