Mi lehet a baja?
Pár hónapja ide költöztem haveromhoz, akivel lakik egy csaj. Ez a csaj a lakótársam al megy mindenhova, jól megvannak. Azonkívül a csaj nemjár sehova, nincsenek barátai,zárkózott, nem sokat beszél másokkal.
Mikor reggel felkelek,hallja hogy a konyhába vagyok, ő a nappaliba rejtözködik, megsem mukkan, mintha ott se lenne. Bemegyek a nappaliba, kerüli a szemkontaktust, zavartan köszön. Nem érdeklődik, nem kérdez semmit, itthon ül és nyomkodja a telefonját, meg a lakotarsam al megy boltba vagy vhova. Megkéne neki mondanom h figyelj, azért köszönhetnél mikor hallod hogy feleltem és a konyhába vagyok, vagy inkább hagyjaam őt, mert antiszoc??
Lehet hogy csak szimplán nagyon félénk.
Ha gondolod, akkor nyiss ki egy üveg bort, kérdezd meg, hogy kér-e, mert ha már együtt éltek, akkor ismerjétek már meg egy kicsit, és dumálgassatok.
Nem a csaja. Lakotarsa.
Pár hónapra jöttem ide lakni.
Nem hiszem hogy annyira el kellene jatszani a hattyuk halalat h meg en erezzem kinosnak hogy itt vagyok.
Az hogy nem akar koszonni es passziv, azt kezeltetni kéne.
Nem egészséges.
Aki nem jár sehova és nem ismerkedik az így be fordul, igen. Ennyi.
Igen. Pesten lakunk.
Miert? Hasonlo helyzetben vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!